Śmietnisko > Off Topic
Ciekawe linki/artykuły/fotografie
Qlko1:
--- Cytat: GlassCutter w Wrzesień 25, 2015, 09:52:00 ---Whatever, wskaż mi grupę społeczną w Europie która wybierając się na wędrówkę ludów robiłaby syf na czyimś grobie/innym istotnym kulturowo miejscu
--- Koniec cytatu ---
Ofensywa ruskich w 1944 :P
Filip Bonn:
--- Cytat: qlko1 w Wrzesień 25, 2015, 10:28:53 ---Ofensywa ruskich w 1944 :P
--- Koniec cytatu ---
Wiesz, kilka dni temu stwierdziłem ,że i jedni i drudzy to dzicz.
GlassCutter:
--- Cytat: qlko1 w Wrzesień 25, 2015, 10:28:53 ---Ofensywa ruskich w 1944 :P
--- Koniec cytatu ---
Czyli dzicz, analogia chyba dostatecznie wymowna.
Dux:
--- Cytat: GlassCutter w Wrzesień 25, 2015, 09:52:00 ---Whatever, wskaż mi grupę społeczną w Europie która wybierając się na wędrówkę ludów robiłaby syf na czyimś grobie/innym istotnym kulturowo miejscu dla ludzi u których są gośćmi. A policja zawsze ma takie chujowe sytuacje. Jeśli nie wiesz co on tam robi to podpowiem: pilnuje żeby nie było większego burdelu niż jest, siły przecież używać nie mogą.
--- Koniec cytatu ---
Mogę za to wskazać przynajmniej jedna grupę społeczną w Europie, która na to przyzwala - Chorwaci.
Czy już tylu emigrantów u siebie, że wolne pola jakie są to tylko te z polami minowymi, gdzie głupio ludzi spędzać. "Przepędzenie" ludzi w inne pobliskie miejsce nie jest przecież żadnym problemem organizacyjnym. Jakoś dziwnie to przyzwolenie na "profanację" cmentarza zbiega się z ostrym sporem Chorwacji z Serbią.
GlassCutter:
--- Cytat: Dux w Wrzesień 25, 2015, 10:40:33 ---przyzwala (...) przyzwolenie
--- Koniec cytatu ---
Nie odwijaj kota ogonem, człowiek który ma choć odrobinę kultury, na cmentarzu by się nie rozjebał z namiotami.
--- Cytat: Dux w Wrzesień 25, 2015, 10:40:33 ---"profanację" cmentarza
--- Koniec cytatu ---
I nie rób kurwy z logiki.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej