Eve Online > Patche i dodatki

Kronos - letni dodatek 2014

<< < (20/81) > >>

Jakub Trokowski:

--- Cytat: SokoleOko w Kwiecień 08, 2014, 09:09:30 ---Sensowność statku jest ważniejsza od fluffu.
--- Koniec cytatu ---
No może... jednak jeszcze zapytam co to jest "sensowność statku"?

--- Cytat: SokoleOko w Kwiecień 08, 2014, 09:09:30 ---I skoro już o tym mówimy, to jak statki Sanshy mogą być shield tankerami, a ich frakcyjne moduły - armorowe?
--- Koniec cytatu ---
No wiem, ale tak było od kiedy pamiętam - może jak ma się więcej kabli niż aksonów w głowie, to taki pomysł wydaje się sensowny.

Doom:

--- Cytat: Jakub Trokowski w Kwiecień 08, 2014, 08:22:24 ---Pomysł żeby caldaryski skill dawał bonusa do AB - z poniżej pleców: to ani trochę nie pasuje ani do shansy, ani do caldaryjczyków... WTF?!

--- Koniec cytatu ---
Znaczy nie dotrwałeś dalej? Bo dalej jest "zabaniej" na Gili gej bonus daje dmg do rakiet...

--- Cytat: SokoleOko w Kwiecień 08, 2014, 09:09:30 ---Sensowność statku jest ważniejsza od fluffu.

I skoro już o tym mówimy, to jak statki Sanshy mogą być shield tankerami, a ich frakcyjne moduły - armorowe?

--- Koniec cytatu ---
Na tych armorowych modach Nightmara jest bardzo rozrywkową jednostą :P

SokoleOko:

--- Cytat: Jakub Trokowski w Kwiecień 08, 2014, 09:43:00 ---No może... jednak jeszcze zapytam co to jest "sensowność statku"?

--- Koniec cytatu ---

Kiedy ostatni raz widziałeś Phantasma w przestrzeni? Od lat ten ship jest pośmiewiskiem, jak w Dominion robili pierwszą turę poprawek faction shipów, to akurat wtedy Phantasm z kategorii "ujdzie" został przeniesiony do kategori "meh, to jest żart".

Z Gilą oczywiste niechlujstwo i pewnie błąd w pisowni. Wot, eksperci :P

Jakub Trokowski:

--- Cytat: Doom w Kwiecień 08, 2014, 10:16:05 ---Znaczy nie dotrwałeś dalej? Bo dalej jest "zabaniej" na Gili gej bonus daje dmg do rakiet...
--- Koniec cytatu ---
Jakoś mi umkło, w robocie na szybko czytam. Syf...

--- Cytat: SokoleOko w Kwiecień 08, 2014, 10:59:59 ---Kiedy ostatni raz widziałeś Phantasma w przestrzeni?
--- Koniec cytatu ---
Jak swojego wywoziłem z posa opchnąć w Jita. :)

Theronth:
Ashimmu w końcu będzie użyteczne, podoba mi się również naprawiony locking range na Vigilancie.
Phantasm może być dobrym 100mn, Tengu i Legiona raczej nie przebije, ale tańsza opcja zawsze spoko.
Gila również zyskała capacitor, który był straszliwym problemem na tym statku. Co do mediumowych dronek, to po zmianach w prędkości może się okazać, że nie będą wcale takie złe. Ponadto Gila obchodzi nerf asysty. Assignujesz dwie dronki o DPS 12.
Wszystkie statki zyskały na prędkości, Gila będzie równie szybka co Ishtar.

--- Cytat: Colonel w Kwiecień 08, 2014, 09:07:40 ---BRAVO CCP,
dlugo zapowiadany hit lata, wyjebac do gory kolami statystyki stateczkow...
coz za naklad pracy, ciekawy jaki byl na to budget,
alez ta gra sie rozwija,
SUPER !!!

--- Koniec cytatu ---

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej