Eve Online > Patche i dodatki

Kronos - letni dodatek 2014

<< < (21/81) > >>

[BU FU] Karas:
RIP artybal: [

SokoleOko:
Artybal, artybal.

Problem w tym, że nerfią istotę shipa - czyli agility (i sam parametr, i poważnie dodają mu masy) oraz scan resolution. Kolejny przykład zmiany, która jest nikomu nie potrzebna. Cynabale i tak zostały zepchnięte najpierw przez Tier3, a potem przez nowe HAC-e. Po co kopać leżącego.

Anthar:
Czy mi sie zdaje :
Afk isthar na polnocy , to wywal drony ( med/hvy) orbita na dronce.

Czy teraz afk isthar zmieni sie w afk gile?
2x5(00%)  to da rownowartosc 10 med dronek ze sporym bufem do ehp, co przy nefie regeneracji dron i tak moze niezle namieszac.

Ciekawe jak szybko beda gile z 2x shield transporter do afk lub semi afk farmienia.
Jaki problem sprawdzic czyms czy zalockowanej dronce "shield robi sie czerwony".

Anthar:

--- Cytat: SokoleOko w Kwiecień 08, 2014, 14:10:49 ---Artybal, artybal.

Problem w tym, że nerfią istotę shipa - czyli agility (i sam parametr, i poważnie dodają mu masy) oraz scan resolution. Kolejny przykład zmiany, która jest nikomu nie potrzebna. Cynabale i tak zostały zepchnięte najpierw przez Tier3, a potem przez nowe HAC-e. Po co kopać leżącego.

--- Koniec cytatu ---

Wiesz ja od dluzszego czasu odnosze wrazenie , ze CCP boostuje wszystko co w high da sie wyprodukowac

Theronth:

--- Cytat: Anthar w Kwiecień 08, 2014, 14:13:43 ---Czy mi sie zdaje :
Afk isthar na polnocy , to wywal drony ( med/hvy) orbita na dronce.

Czy teraz afk isthar zmieni sie w afk gile?
2x5(00%)  to da rownowartosc 10 med dronek ze sporym bufem do ehp, co przy nefie regeneracji dron i tak moze niezle namieszac.

Ciekawe jak szybko beda gile z 2x shield transporter do afk lub semi afk farmienia.
Jaki problem sprawdzic czyms czy zalockowanej dronce "shield robi sie czerwony".

--- Koniec cytatu ---
12 dron. To jest Bonus, a nie mnożnik.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej