Forum Gry > Inne gry
TITANFALL OD PONIEDZIAŁKU OPEN BETA
Doom:
a kto na to patrzył? sie strzelało z karabinu , albo STRZELAŁO z mecha :P
Akurat shogo sie wstrzeliło w luke bo jesli dobrze pamietam aktualnie nie było jakiegś mechwarriora
Soulscream:
--- Cytat: Doom w Luty 21, 2014, 11:14:46 ---a kto na to patrzył? sie strzelało z karabinu , albo STRZELAŁO z mecha :P
Akurat shogo sie wstrzeliło w luke bo jesli dobrze pamietam aktualnie nie było jakiegś mechwarriora
--- Koniec cytatu ---
Ja na to patrzyłem jak grałem ;-).
Skaza:
Beta wystartowała w piątek, 14 Lutego. Dzisiaj serwery powinny być już wyłączone i czekamy na premierę. Jednak obecna cena trochę odstrasza... Ogólnie Titanfall zapowiada się bardzo ciekawie. Dużo szybkiej akcji z możliwością "wspinania się" na budynki, pilotowania Titanów i zabawy kartami dodającymi różne bonusy. Dodatkowo producenci zapowiadają kampanię dla pojedyńczego gracza.
Doom:
Jako notoryczny gracz single player w strzelanki, zniesmaczony ostatnimi tytułami pokazuje dewsom środkowy palec tak długo jak tylko zapowiadają tryb kampani dla pojedynczego gracza
Goomich:
--- Cytat: Doom w Luty 21, 2014, 16:43:47 ---Jako notoryczny gracz single player w strzelanki, zniesmaczony ostatnimi tytułami pokazuje dewsom środkowy palec tak długo jak tylko zapowiadają tryb kampani dla pojedynczego gracza
--- Koniec cytatu ---
Pokazujesz faka, devsom zapowiadającym singla, gdyż lubisz singla?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej