Forum Gry > Inne gry

TITANFALL OD PONIEDZIAŁKU OPEN BETA

<< < (3/5) > >>

Doom:
Pokazuję faka ponieważ devsów którzy chcą dużo siana za grę obiecując że coś dodadzą później jest ostatnio w chuj i trochę a niektórzy potrafią bezczelnie potem za to obiecane na potem żądać jeszcze dodatkowej kasy bo obietnice wymyslili zrealizować jako płatne dlc / "dodatek"

Goomich:
Aaa, w ten sposób.To rzeczywiście

Soulscream:
Ja na SP w shooterach nie liczę. Ostatni chyba jaki grałem to był CoD Blackops .

Doom:
Soul ja tu mówie od dobrych produkcjach a nie marketingowym gównie serwowanym graczom po tym jak poprzednie takie gówno zeżarli wydalili, a producent zebrał plon i zapakował w nowe opakowania. Z nowszych produkcji chyba tylko ten modo DLC do FarCray3 oferował naprawde fajny kawałek rozgrywki, a wcześniej... Borderlandsy, potem kolejny tytuł to już w latach mierzony

Soulscream:

--- Cytat: Doom w Luty 21, 2014, 19:51:51 ---Soul ja tu mówie od dobrych produkcjach a nie marketingowym gównie serwowanym graczom po tym jak poprzednie takie gówno zeżarli wydalili, a producent zebrał plon i zapakował w nowe opakowania. Z nowszych produkcji chyba tylko ten modo DLC do FarCray3 oferował naprawde fajny kawałek rozgrywki, a wcześniej... Borderlandsy, potem kolejny tytuł to już w latach mierzony

--- Koniec cytatu ---

W Borderlands nie grałem, ale chce coop w końcu. Wiem o czym mówisz, dlatego liczę tylko na MP teraz :).

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej