Forum Gry > Inne gry
TITANFALL OD PONIEDZIAŁKU OPEN BETA
Doom:
Pokazuję faka ponieważ devsów którzy chcą dużo siana za grę obiecując że coś dodadzą później jest ostatnio w chuj i trochę a niektórzy potrafią bezczelnie potem za to obiecane na potem żądać jeszcze dodatkowej kasy bo obietnice wymyslili zrealizować jako płatne dlc / "dodatek"
Goomich:
Aaa, w ten sposób.To rzeczywiście
Soulscream:
Ja na SP w shooterach nie liczę. Ostatni chyba jaki grałem to był CoD Blackops .
Doom:
Soul ja tu mówie od dobrych produkcjach a nie marketingowym gównie serwowanym graczom po tym jak poprzednie takie gówno zeżarli wydalili, a producent zebrał plon i zapakował w nowe opakowania. Z nowszych produkcji chyba tylko ten modo DLC do FarCray3 oferował naprawde fajny kawałek rozgrywki, a wcześniej... Borderlandsy, potem kolejny tytuł to już w latach mierzony
Soulscream:
--- Cytat: Doom w Luty 21, 2014, 19:51:51 ---Soul ja tu mówie od dobrych produkcjach a nie marketingowym gównie serwowanym graczom po tym jak poprzednie takie gówno zeżarli wydalili, a producent zebrał plon i zapakował w nowe opakowania. Z nowszych produkcji chyba tylko ten modo DLC do FarCray3 oferował naprawde fajny kawałek rozgrywki, a wcześniej... Borderlandsy, potem kolejny tytuł to już w latach mierzony
--- Koniec cytatu ---
W Borderlands nie grałem, ale chce coop w końcu. Wiem o czym mówisz, dlatego liczę tylko na MP teraz :).
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej