witam.
tak jak się spodziewałem, w kontaktach z polakami - tak jak w reklamie Lidla - można spotkać się z ogólna niechęcią do nowych inicjatyw i dlatego jest tylko jeden w miarę liczący się polski alians i to nie jakoś szczególnie, a masę rosyjskich, amerykańskich itp. i spodziewałem się też, że na pewno zabierze głos Herezja. znam go jeszcze z Sempiternusa. on lubi wszystko komentować
. co do straty Ravenów. szczerze mówiąc, nie wiem bo nie pamiętam, szczególnie że mówimy o historii z przed 3 lub 4 lat do tyłu
. jeśli wy, przywiązujecie wagę do każdej swojej straty statków i pamiętacie wszystkie swoje ubicia to oki, ale może nie powinniście latać?
podchodzę do tego, że strata nie jest aż tak ważna, jak to czy człowiek się podnosi i idzie dalej. i uprzedzam stwierdzenia w stylu "ale poco stracić coś głupio". a czy w realu mądra może być śmierdź człowieka? można mądrze zginąć?
a co do NonsoPedii ... bo w tym temacie oto tu chodzi, aby doprecyzować ofertę rekrutacyjną, to choć ten korp istnieje długo, to w takim kształcie od nie dawna - coś kole września - i można śmiało powiedzieć że jesteśmy "młodym" korpem. staramy się coś fajnego zrobić i mieć z tego radochę, bo oto chyba nam wszystkim chodzi, aby ta gra cieszyła.
pozdrawiam
mifal3
ps przepraszam za ewentualne błędy, jak coś to wrócę do podstawówki