Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
[NONS] NonsoPedia Rekrutacja - Dyskusja
Kharim:
Ten akurat prowadzi do Tibii, a co?
Wysłane z mojego ZAX 1.2
SonicBlack:
ogólnie widzę przyszłość w korporacjach 0.0 polskich po ostatnim patchu boostujacym 0.0 z tym ze wybraliście sobie beznadziejna miejscówkę i beznadziejny czas by tam mieszkać
http://evemaps.dotlan.net/map/Wicked_Creek/30-YOU
system w środku sova należącego do chlopakow znajduje sie 6 j od obecnego staging systemu cfc w v1- . czy obecnie obleganego systemu 0-w7 w detroid .
Nie mowie ze to źle ale dla korpa nie nastawionego na pvp to jak wystawianie sie na linie frontu w frytkach przeciwko całej tej flocie co siedzi 24h/dobe w 0-w7 .
Ja bym się już ewakuował z tego Wicked Creek zanim was tam zaora ktoś z stain wagonu poruszających się za główna flota cfc która pali tylko pojedyncze strategiczne systemy
co do samego rebel nie maja oni nawet jednego dobrego systemu najlepszy system jaki maja ma seciurity -0.4 wiec tez nie jest to zbyt zachęcające dla tych co chcą zarabiać w 0.0
ale ogólnie powodzenia mam nadzieje ze jak rebel zniknie znowu z mapy to korp się nie rozpadnie
Jabolex:
--- Cytat: SokoleOko w Luty 15, 2014, 12:57:37 ---Zapytaj na przykład w Straży Pożarnej.
--- Koniec cytatu ---
Zapytaj ich rodziny.
SokoleOko:
--- Cytat: Jabolex w Luty 18, 2014, 08:16:12 ---Zapytaj ich rodziny.
--- Koniec cytatu ---
Miło widzieć Cię w optimum Twojej forumowej formy :P
Jabolex:
--- Cytat: SokoleOko w Luty 18, 2014, 08:55:04 ---Miło widzieć Cię w optimum Twojej forumowej formy :P
--- Koniec cytatu ---
To nie ja byłem pierwszy.
Masz +
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej