Forum Gry > Inne gry

EVE + Oculus VR = Valkyrie

<< < (5/19) > >>

Szubrawiec:

--- Cytat: Dormio w Luty 10, 2014, 14:06:17 ---Aby na pewno ja się pogubiłem ? A co ma moja wypowiedź względem dostępności wymiarów w grze ? EVE teoretycznie ma 3 wymiary, klawiatura i myszka wystarczają do poruszania się, a nawet do obracania kamery (niewyobrażalne, że nic ponadto nie jest potrzebne !). Tu nie jest kwestia pamięci, lub jej braku, a wygody.

--- Koniec cytatu ---
Proponuje zebys jeszcze raz, powoli i ze zrozumieniem, przeczytal moje wczesniejsze wypowiedzi, ewidentnie masz jakis problem z czytaniem.

--- Cytat: Dormio w Luty 10, 2014, 14:06:17 ---(...) proponuję byś przestał komentować to co Ciebie nie interesuje (...)

--- Koniec cytatu ---
Bede komentowac co chce i jak chce, jesli masz z tym problem to usun konto...

Soulscream:

--- Cytat: Szubrawiec w Luty 10, 2014, 14:33:25 ---Bede komentowac co chce i jak chce, jesli masz z tym problem to usun konto...

--- Koniec cytatu ---

Komuś się reaktor właśnie spala.

Dormio:

--- Cytat: Szubrawiec w Luty 10, 2014, 14:33:25 ---Proponuje zebys jeszcze raz, powoli i ze zrozumieniem, przeczytal moje wczesniejsze wypowiedzi, ewidentnie masz jakis problem z czytaniem.

--- Koniec cytatu ---
A dlaczego sam się nie zastosujesz do swojej "porady" ?

--- Cytat: Szubrawiec w Luty 10, 2014, 14:33:25 ---Bede komentowac co chce i jak chce, jesli masz z tym problem to usun konto...

--- Koniec cytatu ---
Buhahaha
[troll mode on ?]

Khurghan:

--- Koniec cytatu ---

Hahah, chyba ktoś za dużo przebywa na wykopie.

Goomich:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=FXx_gbdIUKg[/youtube]

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej