Śmietnisko > Flamewar

Odp: Czy granie w EvE to strata czasu?!

<< < (3/8) > >>

SokoleOko:

Marek28:
mmm.. nic dziwnego ze lubie brunetki  ;)

Jakub Trokowski:

--- Cytat: WhiteCat w Grudzień 17, 2013, 08:49:06 ---Śmiechłem  ;D

--- Koniec cytatu ---
Ja też. :)

Ale powiedzmy sobie szczerze - po roku gry nie wiesz co robisz źle, ze feroxem robisz ~210 dpsu:
WoW jest w tamtą stronę -->

GlassCutter:

--- Cytat: Marek28 w Grudzień 17, 2013, 09:18:31 ---Kolejna rzecz to taka ze faktycznie jesli cie zabija to tracisz jakies tam skille.. niech jeszcze dostosuja regoły gry pod PIS lub PO  ;D ktos ma postac do sprzedania ale taka ktora mozna latac techII statkami lub tech III ?

--- Koniec cytatu ---

Jeżeli death penalty Ci nie odpowiada to jest masa innych gier z safe pvp, serio. Jeśli szukasz lepszego rycerzyka z lepszymi skillami żeby kłaść nubów na jeden strzał to również pomyliłeś grę. W tej grze przede wszystkim trzeba dużo myśleć, dużo czytać, dużo słuchać co mówią inni. Nolajfieniem, farmieniem i kupowaniem lepszych postaci niczego nie nadrobisz. To nie jest gra pokroju wow, przykro mi.

Jeżeli zaakceptujesz to co napisałem to może jeszcze jest cień nadziei, skończ gimnazjum, zapisz się do unseen academy itd..

--- Cytat: Proxima w Grudzień 17, 2013, 09:47:38 ---Chcesz jeszcze lepsze skille na dany statek? To wchodzisz w zakładkę mastery i patrzysz, czego ci brakuje.

--- Koniec cytatu ---

To nie jest dobry pomysł :)

Marek28:
Cały czas ta maszynka do nauki chodzi. No chyba ze popsuła się u mnie  :D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej