Śmietnisko > Flamewar

Odp: Czy granie w EvE to strata czasu?!

<< < (4/8) > >>

Dormio:

--- Cytat: Marek28 w Grudzień 17, 2013, 10:37:12 ---Cały czas ta maszynka do nauki chodzi. No chyba ze popsuła się u mnie  :D

--- Koniec cytatu ---
Albo uczysz się nie tego co trzeba  :P

Marek28:
Chyba szkoda czasu mi na to.  A gram jeszcze bo podobaja mi sie mgławice w tej grze. I nie jestem gimbusem tylko mam 29lat i szkołe wyzsza skonczona tylko nie wiem gdzie byliscie i skad posiadacie taka wiedze. W ggrach nigdy i tak nie miałem szczescia  ;D

Starakopara:

--- Cytat: Marek28 w Grudzień 17, 2013, 10:55:08 ---Chyba szkoda czasu mi na to.  A gram jeszcze bo podobaja mi sie mgławice w tej grze. I nie jestem gimbusem tylko mam 29lat i szkołe wyzsza skonczona tylko nie wiem gdzie byliscie i skad posiadacie taka wiedze. W ggrach nigdy i tak nie miałem szczescia  ;D

--- Koniec cytatu ---

jak to mówią, kto nie ma szczęścia w kartach, ten ma szczęście w miłości.
Proponuję Ci portale randkowe zamiast tych o internetowych statkach kosmicznych.

o7

Marek28:
Ty faktycznie dopiero ty otworzyłes mi oczy  ???

SokoleOko:

--- Cytat: Marek28 w Grudzień 17, 2013, 10:55:08 ---I nie jestem gimbusem tylko mam 29lat i szkołe wyzsza skonczona tylko nie wiem gdzie byliscie i skad posiadacie taka wiedze.
--- Koniec cytatu ---

Gimbus to stan umysłu. A ten oceniamy na podstawie Twoich postów. "Wyższa szkoła"? Piszesz jak granatem od pługa oderwany i nie posługujesz się angielskim w stopniu wystarczającym do zrozumienia oficjalnej Wiki.

Albo jesteś trollem, albo granie po prostu Cię przerasta. W tym drugim przypadku pamiętaj, że "kluczem do szczęścia w życiu jest świadomość własnych ograniczeń". Zatem - szczęścia życzę :D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej