Śmietnisko > Flamewar
Odp: Czy granie w EvE to strata czasu?!
Dormio:
--- Cytat: Marek28 w Grudzień 17, 2013, 10:37:12 ---Cały czas ta maszynka do nauki chodzi. No chyba ze popsuła się u mnie :D
--- Koniec cytatu ---
Albo uczysz się nie tego co trzeba :P
Marek28:
Chyba szkoda czasu mi na to. A gram jeszcze bo podobaja mi sie mgławice w tej grze. I nie jestem gimbusem tylko mam 29lat i szkołe wyzsza skonczona tylko nie wiem gdzie byliscie i skad posiadacie taka wiedze. W ggrach nigdy i tak nie miałem szczescia ;D
Starakopara:
--- Cytat: Marek28 w Grudzień 17, 2013, 10:55:08 ---Chyba szkoda czasu mi na to. A gram jeszcze bo podobaja mi sie mgławice w tej grze. I nie jestem gimbusem tylko mam 29lat i szkołe wyzsza skonczona tylko nie wiem gdzie byliscie i skad posiadacie taka wiedze. W ggrach nigdy i tak nie miałem szczescia ;D
--- Koniec cytatu ---
jak to mówią, kto nie ma szczęścia w kartach, ten ma szczęście w miłości.
Proponuję Ci portale randkowe zamiast tych o internetowych statkach kosmicznych.
o7
Marek28:
Ty faktycznie dopiero ty otworzyłes mi oczy ???
SokoleOko:
--- Cytat: Marek28 w Grudzień 17, 2013, 10:55:08 ---I nie jestem gimbusem tylko mam 29lat i szkołe wyzsza skonczona tylko nie wiem gdzie byliscie i skad posiadacie taka wiedze.
--- Koniec cytatu ---
Gimbus to stan umysłu. A ten oceniamy na podstawie Twoich postów. "Wyższa szkoła"? Piszesz jak granatem od pługa oderwany i nie posługujesz się angielskim w stopniu wystarczającym do zrozumienia oficjalnej Wiki.
Albo jesteś trollem, albo granie po prostu Cię przerasta. W tym drugim przypadku pamiętaj, że "kluczem do szczęścia w życiu jest świadomość własnych ograniczeń". Zatem - szczęścia życzę :D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej