Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Wojna blobów N3PL vs CFC+Stainwagon
GlassCutter:
--- Cytat: Horb w Grudzień 18, 2013, 12:09:04 ---wole byc bogatym petem niz farmic misje w npc...
--- Koniec cytatu ---
LOOOOOOOOOL :D
Filip Bonn:
--- Cytat: Horb w Grudzień 18, 2013, 11:56:04 ---a moze polecimy jak polacy w 39 z szabelkami na czlogi - wszyscy wiedza jak swietnie sie to dla nas skonczylo
"jesli nie mozesz ich pokonac to czas by sie do nich przylaczyc"
--- Koniec cytatu ---
Prawdziwy Patriota widzę.
Tak z ciekawości , w jakim języku śpiewasz kolędy na Wigilię ?
Theronth:
--- Cytat: Horb w Grudzień 18, 2013, 12:09:04 ---wole byc bogatym petem niz farmic misje w npc... i patrzec jak mnie moi ceo/dyrkowie okradaja w imie dobra korpa :D
--- Koniec cytatu ---
Potwierdzam, że łatwiej jest kraść memberom LP z misji 150m/hr, niż taxową bawełnę z corp walleta :-*
--- Cytat: Mapryl w Grudzień 18, 2013, 12:19:51 ---Prawdziwy Patriota widzę.
--- Koniec cytatu ---
Stille Nacht...
Goomich:
--- Cytat: Horb w Grudzień 18, 2013, 11:56:04 ---a moze polecimy jak polacy w 39 z szabelkami na czlogi - wszyscy wiedza jak swietnie sie to dla nas skonczylo
--- Koniec cytatu ---
Nie zaczynaj z szabelkami w 39...
Horb:
--- Cytat: Mapryl w Grudzień 18, 2013, 12:19:51 ---Prawdziwy Patriota widzę.
--- Koniec cytatu ---
jestem ateista nie spiewam kolend
btw - o jakim patriotyzmie w eve mowisz ? moja postac to gallente wiec wg ciebie to chyba powinienem grac w FW :P
co do misji w npc - tak lp to gro zarobku co nie znaczy ze jakas czesc nie wpada na wallet korpowy z taxu - i najczesciej w takich korpach mowi sie - nie mamy kasy na refundy bo robicie misje
pamietam jak w 1 miesiac z 20 % taxu farmiac misje w venal korp wzbogadzil sie o 7 b - malo ?
nigdy nic z tego nie poszlo dla graczy...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej