Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Wojna blobów N3PL vs CFC+Stainwagon

<< < (20/429) > >>

GlassCutter:

--- Cytat: Horb w Grudzień 18, 2013, 12:09:04 ---wole byc bogatym petem niz farmic misje w npc...

--- Koniec cytatu ---

LOOOOOOOOOL :D

Filip Bonn:

--- Cytat: Horb w Grudzień 18, 2013, 11:56:04 ---a moze polecimy jak polacy w 39 z szabelkami na czlogi - wszyscy wiedza jak swietnie sie to dla nas skonczylo

"jesli nie mozesz ich pokonac to czas by sie do nich przylaczyc"

--- Koniec cytatu ---

Prawdziwy Patriota widzę.

Tak z ciekawości , w jakim języku śpiewasz kolędy na Wigilię ?

Theronth:

--- Cytat: Horb w Grudzień 18, 2013, 12:09:04 ---wole byc bogatym petem niz farmic misje w npc... i patrzec jak mnie moi ceo/dyrkowie okradaja w imie dobra korpa :D

--- Koniec cytatu ---
Potwierdzam, że łatwiej jest kraść memberom LP z misji 150m/hr, niż taxową bawełnę z corp walleta  :-*

--- Cytat: Mapryl w Grudzień 18, 2013, 12:19:51 ---Prawdziwy Patriota widzę.

--- Koniec cytatu ---
Stille Nacht...

Goomich:

--- Cytat: Horb w Grudzień 18, 2013, 11:56:04 ---a moze polecimy jak polacy w 39 z szabelkami na czlogi - wszyscy wiedza jak swietnie sie to dla nas skonczylo

--- Koniec cytatu ---

Nie zaczynaj z szabelkami w 39...

Horb:

--- Cytat: Mapryl w Grudzień 18, 2013, 12:19:51 ---Prawdziwy Patriota widzę.

--- Koniec cytatu ---

jestem ateista nie spiewam kolend

btw - o jakim patriotyzmie w eve mowisz ? moja postac to gallente wiec wg ciebie to chyba powinienem grac w FW :P

co do misji w npc - tak lp to gro zarobku co nie znaczy ze jakas czesc nie wpada na wallet korpowy z taxu - i najczesciej w takich korpach mowi sie - nie mamy kasy na refundy bo robicie misje

pamietam jak w 1 miesiac z 20 % taxu farmiac misje w venal korp wzbogadzil sie o 7 b - malo ?
nigdy nic z tego nie poszlo dla graczy...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej