Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Wojna blobów N3PL vs CFC+Stainwagon

<< < (19/429) > >>

Theronth:

--- Cytat: Horb w Grudzień 18, 2013, 10:49:33 ---co to za bzdury - jakby c0ven mial jakis wybor...

+ do goons zostal nam narzucony bo jakbyscie nie wiedzieli jestemy malym ally, ktory zeby miec sova musi tanczyc jak mu koalicjanci zagraja - i nie ma w tym nic dziwnego

a gdybysmy powiedzieli nie to stracilbysmy sov i wszystkie z tym zwiazne przywileje

my przynajmniej mamy sov...

--- Koniec cytatu ---
Kurwa, ja też chciałbym sov...
Długo trzeba klęczeć przed papą Goonem, żeby dostać system?

Centurion:
myślę, że samo klęczenie nie wystarcza :P

Horb:

--- Cytat: Skeer w Grudzień 18, 2013, 11:05:21 ---Drugie zdanie jest jedną z odpowiedzi na Twoje pierwsze pytanie.

EDIT

O exploitach PL pisano już setki postów, szkoda mi czasu wracać do starych dyskusji. "Internet from Estonnia" i dość zgodne relacje, że w trakcie niszczenia Atlasu w jakiś sposób manipulowano localem.

No i to CCP, zawsze niebywale przychylne PLkom.

Nie odmawiam im jakichś tam umiejętności pvp i organizacyjnych, ale nie jest to główne źródło tego, gdzie są teraz.

--- Koniec cytatu ---

co zrobiles zeby sie im przeciwstawic i zmienic nieunknione ?
ile systemow im zabrales ?

a moze polecimy jak polacy w 39 z szabelkami na czlogi - wszyscy wiedza jak swietnie sie to dla nas skonczylo

"jesli nie mozesz ich pokonac to czas by sie do nich przylaczyc"

Naicinh:

--- Cytat: Horb w Grudzień 18, 2013, 10:49:33 ---co to za bzdury - jakby c0ven mial jakis wybor...

--- Koniec cytatu ---
Pety nie maja wyboru to prawda Horb

Horb:
wole byc bogatym petem niz farmic misje w npc... i patrzec jak mnie moi ceo/dyrkowie okradaja w imie dobra korpa :D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej