Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Wojna blobów N3PL vs CFC+Stainwagon

<< < (419/429) > >>

Tylio:

--- Cytuj ---Może rzeczywiście mają gdzieś wszystkie podbite dotychczas regiony, a Eso darzą specjalnym uczuciem i przylecą je zająć.
--- Koniec cytatu ---
To była ironia ;D

--- Cytuj ---Roznica miedzy nami polega na tym, ze my decydujemy o swoim wlasnym losie i mamy jakis tam wplyw na nasza sytuacje, a ty zdecydowales ze bedziesz pionkiem ktory zaciskajac piastki i zagryzajac wargi czeka na decyzje swoich szefow w nadzieji, ze jednak nas zaoraja i bedzie mozna sie powozic na forum ^^
--- Koniec cytatu ---
Myślisz, że kilka osób w NC. podejmuje decyzje, a reszta się z nimi nie zgadza, ale je akceptuje? To nie c0ven. W c0venie nikt nie chciał + z Goonsami, ale zarząd zdecydował i nikt nie miał nic do gadania. Z własnego doświadczenia mogę powiedzieć, że w NC. jest większa demokracja niż w c0venie.

--- Cytuj ---Nie, raczej dlatego ze rachunek zyskow i strat nie jest taki do konca oczywisty jak ci sie wydaje, byc moze lepiej sie z nami dogadac i isc na jakis uklad niz orac jeszcze jeden region, z ktorego i tak zysku poza highendami nie bedzie. Zwlaszcza w sytuacji, w ktorej w kazdej chwili moga miec inne zmartwienia na glowie, niz jakis tam relikt typu c0ven.
--- Koniec cytatu ---
W razie "innych zmartwień" i tak nam ruscy w nowo zdobyte tereny wjadą. C0ven nie robi różnicy.

--- Cytuj ---Jezeli uda nam sie taka sytuacje chwiejnej rownowagi miedzy dwoma powerblokami uzyskac, to napewno cie o tym poinformujemy tutaj na centrali :)
--- Koniec cytatu ---
Nie musisz, będę o tym wiedział przed Tobą ;)

Doom:
[admin]Grzecznie się bawić dzieci bo pozabieram wam grabki, wiaderka i łopatki, a potem pogonię z piaskownicy[/admin]

CATfrcomCheshire:

--- Cytat: Tylio w Kwiecień 11, 2014, 17:56:04 ---Myślisz, że kilka osób w NC. podejmuje decyzje, a reszta się z nimi nie zgadza, ale je akceptuje? To nie c0ven. W c0venie nikt nie chciał + z Goonsami, ale zarząd zdecydował i nikt nie miał nic do gadania. Z własnego doświadczenia mogę powiedzieć, że w NC. jest większa demokracja niż w c0venie.

--- Koniec cytatu ---
Czyli, podsumowujac, w c0venie jest zamordyzm, a w NCDOT demokracja. Jak Ty sie na jakies decyzje nie zgodzisz, to demos je uniewazni. Poza tym Goonsi przyleca albo i nie przyleca, bo maja inne problemy albo ich nie maja, coven szanujesz ale to zoo ktore odda sova bez walki, o ostatecznym statusie Stainwagonu w nowym porzadku na mapie bedziesz wiedzial wczesniej odemnie, a tytanow nie zajebales. Rozumiem.

[CBIRR] Soobocz:
Siemka :) A na północy bez zmian :) PytNko dalej przy walkach są lagi? Czy już jest lepiej ?

Tylio:

--- Cytat: CATfrcomCheshire w Kwiecień 12, 2014, 04:09:52 ---Czyli, podsumowujac, w c0venie jest zamordyzm, a w NCDOT demokracja. Jak Ty sie na jakies decyzje nie zgodzisz, to demos je uniewazni.

--- Koniec cytatu ---
To Ty uważasz, że w NC. jest zamordyzm, ja po prostu twierdzę, że jest mniejszy niż w c0venie ;)

--- Cytat: CATfrcomCheshire w Kwiecień 12, 2014, 04:09:52 ---Poza tym Goonsi przyleca albo i nie przyleca, bo maja inne problemy albo ich nie maja,

--- Koniec cytatu ---
Moim zdaniem nie przylecą, bo mają w tej chwili ważniejsze zajęcia.

--- Cytat: CATfrcomCheshire w Kwiecień 12, 2014, 04:09:52 ---coven szanujesz ale to zoo ktore odda sova bez walki

--- Koniec cytatu ---
Ostatnim razem Wasz "opór" polegał na sprzedaniu sova, bo nikt poza kilkoma osobami nie chciał bronić Eso.

--- Cytat: CATfrcomCheshire w Kwiecień 12, 2014, 04:09:52 ---o ostatecznym statusie Stainwagonu w nowym porzadku na mapie bedziesz wiedzial wczesniej odemnie

--- Koniec cytatu ---
Prawdopodobnie tak ;)

--- Cytat: CATfrcomCheshire w Kwiecień 12, 2014, 04:09:52 ---a tytanow nie zajebales

--- Koniec cytatu ---
Tak myślałem po co się mnie tak czepiasz. Już widzę o co Cię dupa boli.

--- Cytat: CATfrcomCheshire w Kwiecień 12, 2014, 04:09:52 ---Rozumiem.

--- Koniec cytatu ---
Wątpię, pewnie dalej będziesz wszystko przekręcał. Wyjaśniłem mój punkt widzenia kilkukrotnie, jak dalej Cię coś boli to wyślij mi PW, a nie spamujesz wątek pytając kilkukrotnie o to samo ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej