Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Wojna blobów N3PL vs CFC+Stainwagon

<< < (418/429) > >>

CATfrcomCheshire:

--- Cytat: Tylio w Kwiecień 11, 2014, 10:01:08 ---Nikt nie przyleci. Wasi rosyjscy przyjaciele nie bronili nawet własnych terenów, więc Wasze tym bardziej mają gdzieś. Jakby Goonsi mieli nam przeszkodzić to przylecieliby kilka regionów temu. Z resztą macie z nimi reset, więc nie widzę szansy na ich interwencję. Prawdopodobnie albo będziecie, tak jak teraz, zwierzątkami w zoo, albo zostaniecie zaorani bez walki tak jak reszta regionów.

--- Koniec cytatu ---
Ale ty nawet nie zrozumiales, co napisalem. Przeciez doskonale wiem, ze nikt nie przyleci nam pomoc, zastanawialem sie tylko, kto przyleci nas zaorac. Nie wiem, czy to z frustracji masz klopoty z czytaniem ze zrozumieniem? W jednym poscie piszesz, ze jestesmy "zwierzatkami w zoo", ktore zostana zaorane bez walki (lol?) a zaraz potem w drugim, ze szanujesz c0ven... W sumie ci sie nie dziwie, kazdy by byl sfrustrowany, dostac bana na rok i nic z tego nie miec... I w dodatku wyladowac jako anonimowy F1 pusher w sojuszu, w ktorym bez tytana jestes nikim...

--- Cytat: azell w Kwiecień 11, 2014, 10:03:31 ---widzisz różnica jest taka że w n3 jak jest blob capsli to wszyscy skaczą po tej samej cynostradzie wszyscy mają te kapitale blisko siebie w stagingach.
jedyna sytuacja kiedy leci pl osobno nc. osobno albo s2n osobno to kiedy skaczemy po biconach. Wiesz takiw moduły w posie

--- Koniec cytatu ---
Czy mam ci znalezc posty, w ktorych pisalem ze tzw. Stainwagon to luzny zwiazek sojuszy, ktore laczy tylko niechec do PL, a N3 to scentralizowa koalicja, a ty mnie wysmiewales?

Tylio:

--- Cytat: CATfrcomCheshire w Kwiecień 11, 2014, 12:37:23 ---Ale ty nawet nie zrozumiales, co napisalem. Przeciez doskonale wiem, ze nikt nie przyleci nam pomoc, zastanawialem sie tylko, kto przyleci nas zaorac.

--- Koniec cytatu ---

Tylko N3 ma dogodą pozycję do zajęcia Eso. Jeżeli przyleci ktoś inny to na pomoc, a nie na podbój. Myślałem, że to oczywiste ;)

--- Cytat: CATfrcomCheshire w Kwiecień 11, 2014, 12:37:23 ---W jednym poscie piszesz, ze jestesmy "zwierzatkami w zoo", ktore zostana zaorane bez walki (lol?) a zaraz potem w drugim, ze szanujesz c0ven

--- Koniec cytatu ---

Ja większość z Was szanuję, ale tak wygląda obecna sytuacja. Jak napiszę, że w b-r N3 dostało wpie***l to nie szanuję N3? Nie, to fakt i tyle.

--- Cytat: CATfrcomCheshire w Kwiecień 11, 2014, 12:37:23 ---W sumie ci sie nie dziwie, kazdy by byl sfrustrowany, dostac bana na rok i nic z tego nie miec... I w dodatku wyladowac jako anonimowy F1 pusher w sojuszu, w ktorym bez tytana jestes nikim...

--- Koniec cytatu ---

Widać, że Wam intel kuleje. ;D

CATfrcomCheshire:

--- Cytat: Tylio w Kwiecień 11, 2014, 13:34:21 ---Tylko N3 ma dogodą pozycję do zajęcia Eso. Jeżeli przyleci ktoś inny to na pomoc, a nie na podbój. Myślałem, że to oczywiste ;)

--- Koniec cytatu ---
Acha, czyli dla ciebie jest oczywiste, ze CFC nie bedzie atakowalo Eso, bo... ma niedogodna pozycje... Wiec przezucenie capsli 5j przez Stain przerasta ich mozliwosci... To, ze dla ciebie cos jest oczywiste wcale nie znaczy, ze ma to cos wspolnego z rzeczywistoscia

--- Cytat: Tylio w Kwiecień 11, 2014, 13:34:21 ---tak wygląda obecna sytuacja.

--- Koniec cytatu ---
Nie, sytuacja wcale tak nie wyglada, to tylko ty chcialbys ja tak widziec  ;)

Tylio:

--- Cytat: CATfrcomCheshire w Kwiecień 11, 2014, 16:08:37 ---Acha, czyli dla ciebie jest oczywiste, ze CFC nie bedzie atakowalo Eso, bo... ma niedogodna pozycje... Wiec przezucenie capsli 5j przez Stain przerasta ich mozliwosci... To, ze dla ciebie cos jest oczywiste wcale nie znaczy, ze ma to cos wspolnego z rzeczywistoscia

--- Koniec cytatu ---

Nie przerasta ich możliwości, ale mają teraz inne zmartwienia na głowie. Zobaczymy czy przylecą. Może rzeczywiście mają gdzieś wszystkie podbite dotychczas regiony, a Eso darzą specjalnym uczuciem i przylecą je zająć. Moim zdaniem to bardzo nieprawdopodobne, ale kto wie? ;)

--- Cytat: CATfrcomCheshire w Kwiecień 11, 2014, 16:08:37 ---Nie, sytuacja wcale tak nie wyglada, to tylko ty chcialbys ja tak widziec  ;)

--- Koniec cytatu ---

No racja. N3 nie zajmuje Eso, bo niezależny i silny c0ven jest zbyt dużym zagrożeniem. Doskonale wiesz, że N3 zostawia Eso, żeby Nullki miały co robić ;) To, że wypierasz ten fakt nic nie zmienia.

CATfrcomCheshire:

--- Cytat: Tylio w Kwiecień 11, 2014, 13:34:21 ---Tylko N3 ma dogodą pozycję do zajęcia Eso. Jeżeli przyleci ktoś inny to na pomoc, a nie na podbój. Myślałem, że to oczywiste ;)

--- Koniec cytatu ---

--- Cytat: Tylio w Kwiecień 11, 2014, 16:50:08 ---Nie przerasta ich możliwości, ale mają teraz inne zmartwienia na głowie. Zobaczymy czy przylecą.

--- Koniec cytatu ---
/o\ Najpierw piszesz, ze tylko N3 ma dogodna pozycje do zajecia Eso, wiec Goonsi nie przyleca, a teraz piszesz, ze moga przyleciec, ale nie przyleca, bo maja inne zmartwienia na glowie. Szkoda, ze nie ma tutaj nikogo powaznego z drugiej strony barykady do rozmowy, przez to wlasnie ten watek wyglada tak jak wyglada, i wszelka dyskusja jest zaraz sprowadzana do odwracania kota ogonem i backpedalujacej mitomanii, co jest malo ciekawe.

--- Cytat: Tylio w Kwiecień 11, 2014, 16:50:08 ---No racja. N3 nie zajmuje Eso, bo niezależny i silny c0ven jest zbyt dużym zagrożeniem. Doskonale wiesz, że N3 zostawia Eso, żeby Nullki miały co robić ;) To, że wypierasz ten fakt nic nie zmienia.

--- Koniec cytatu ---
Nie, raczej dlatego ze rachunek zyskow i strat nie jest taki do konca oczywisty jak ci sie wydaje, byc moze lepiej sie z nami dogadac i isc na jakis uklad niz orac jeszcze jeden region, z ktorego i tak zysku poza highendami nie bedzie. Zwlaszcza w sytuacji, w ktorej w kazdej chwili moga miec inne zmartwienia na glowie, niz jakis tam relikt typu c0ven. Jezeli uda nam sie taka sytuacje chwiejnej rownowagi miedzy dwoma powerblokami uzyskac, to napewno cie o tym poinformujemy tutaj na centrali :) Roznica miedzy nami polega na tym, ze my decydujemy o swoim wlasnym losie i mamy jakis tam wplyw na nasza sytuacje, a ty zdecydowales ze bedziesz pionkiem ktory zaciskajac piastki i zagryzajac wargi czeka na decyzje swoich szefow w nadzieji, ze jednak nas zaoraja i bedzie mozna sie powozic na forum ^^

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej