Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Wojna blobów N3PL vs CFC+Stainwagon

<< < (416/429) > >>

CATfrcomCheshire:

--- Cytat: Tylio w Kwiecień 11, 2014, 08:31:38 ---Jak chcecie przedstawić Wasze wyobrażenia na temat wielkiego c0venu farmiącego wszystkich do okoła to załóżcie sobie topic we flame. Tam posty nie muszą mieć związku z rzeczywistością ;)

--- Koniec cytatu ---
Ten "Wielki C0ven" to oczywiscie sarkazm, ktorego nie zrozumiales - nie przejmuj sie tym. To jest topic o wojnie Stainwagonu vs. N3, PL i Goonswarm, wiec nie rozumiem, czemu wyganiasz nas do flamewaru. Jezeli nie masz nic konstruktywnego do napisania, jakiejs ciekawej informacji, smiesznego loga czy killa racacego carriera do wklejenia,, to nie zasmiecaj go prosze swoimi bezwartowciowymi wynurzeniami sfrustrowanego F1 pushera. Dziekuje.

--- Cytat: Tylio w Kwiecień 11, 2014, 02:10:17 ---Jedyne co się w tej chwili "farmi" na południu to sov Waszej martwej koalicji.

--- Koniec cytatu ---
Wracajac do tematu, ciekawi mnie kiedy kto i w jakich okolicznosciach przyrody (czyli liczbach) przyleci nas zaorac, i czy druga strona przyleci walczyc o ochlap. Juz widze te memy na kugu, Hienomittani walczacyz Sepem NCDOT o zakrwawiony strzep Esoterii, "our supercarriers will blot out the sun" etc. itd. ;D Jedno jest pewne, bedzie kupa fajnej zabawy, i to dla wszystkich, i tych lubiacyh small scale pvp, jak i bloby, czy inne rodzaje dzialalnosci  ;)

azell:
ja nie mm problemu z przyznaniem się do porażki. B-R jak i HED były rejpami dla obu stron bo strata 400 dredów za free czy 60 tytków to nie jest coś co zdarza się codziennie. Po b-r tak wystawialiście klatę do orderów że aż smutno się robiło szczególnie kiedy wasz udział był mikroskopijny i niezauważalny. Nawet wasza własna koalicja nie uznała za stosowne was zaprosić na tą imprezę i musieliście własnym sumptem organizować wycieczkę.Nie twierdze że to źle że okazaliście się zaradni ale zstanów się odrobinę.

później była kampa w 0-w i oczym miałem pisać? o ty ile goonów jest w systemie? nie wiem oświeć mnie. Goony uznały że nulli jest martwe i nic już z tego nie będzie więc polecieli do siebie

po tym jak DD się rozwiązało też nie było o czym pisać bo opisywanie orania 6 regionów jest trochę głupie?

co do c0venu to nikt się wami specjalnie nie interesuje bo cięzko by było zebrać floty do orania kolejnych regionów więc póki co sobie siedzicie jak długo? czas pokaże

CATfrcomCheshire:

--- Cytat: azell w Kwiecień 11, 2014, 09:45:08 ---Po b-r tak wystawialiście klatę do orderów że aż smutno się robiło szczególnie kiedy wasz udział był mikroskopijny i niezauważalny.

--- Koniec cytatu ---
Po B-R po prostu cieszylismy sie z waszej wtopy, z tego co pamietam nabijalismy sie tez i robilismy jaja z whorujacych "cepow wielkiego c0venu" (wiesz, taki sarkazm), wiec nie wiem, gdzie tu widzisz piers wypinana po ordery lol.

--- Cytat: azell w Kwiecień 11, 2014, 09:45:08 ---Nawet wasza własna koalicja nie uznała za stosowne was zaprosić na tą imprezę i musieliście własnym sumptem organizować wycieczkę.

--- Koniec cytatu ---
hahaha pamietam jak sie smialismy jak za pierwszym razem to wysrales :P Ty naprawde uwazasz, ze to ze sami postawilismy sobie cynochaina swiadczy o tym, ze nie bylismy zaproszeni na impreze? Latasz w ogole capslami? Wiesz o czym mowisz? Naprawde uwazasz, ze ktos z nas zdecydowalby sie skakac na cyna postawione nie wiadomo gdzie przez przezarte szpiegami DD czy AAA? Serio...

Tylio:

--- Cytat: CATfrcomCheshire w Kwiecień 11, 2014, 09:29:05 ---Wracajac do tematu, ciekawi mnie kiedy kto i w jakich okolicznosciach przyrody (czyli liczbach) przyleci nas zaorac, i czy druga strona przyleci walczyc o ochlap. Juz widze te memy na kugu, Hienomittani walczacyz Sepem NCDOT o zakrwawiony strzep Esoterii, "our supercarriers will blot out the sun" etc. itd. ;D Jedno jest pewne, bedzie kupa fajnej zabawy, i to dla wszystkich, i tych lubiacyh small scale pvp, jak i bloby, czy inne rodzaje dzialalnosci  ;)

--- Koniec cytatu ---

Nikt nie przyleci. Wasi rosyjscy przyjaciele nie bronili nawet własnych terenów, więc Wasze tym bardziej mają gdzieś. Jakby Goonsi mieli nam przeszkodzić to przylecieliby kilka regionów temu. Z resztą macie z nimi reset, więc nie widzę szansy na ich interwencję. Prawdopodobnie albo będziecie, tak jak teraz, zwierzątkami w zoo, albo zostaniecie zaorani bez walki tak jak reszta regionów.

azell:
widzisz różnica jest taka że w n3 jak jest blob capsli to wszyscy skaczą po tej samej cynostradzie wszyscy mają te kapitale blisko siebie w stagingach.
jedyna sytuacja kiedy leci pl osobno nc. osobno albo s2n osobno to kiedy skaczemy po biconach. Wiesz takiw moduły w posie

Tak swoją drogą jak na sojusz 800 osobowy to kilka superów i kilka/kilkanaście dredów to nie jest powalająca ilość

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej