Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Wojna blobów N3PL vs CFC+Stainwagon

<< < (415/429) > >>

azell:
ehh nie dość że mitoman to jeszcze uważa że jeden nulli  jest wstanie zaminusować całe forum :(

czemu miałoby mnie cokolwiek boleć? znowu nie było o czym pisać to się nie pojawiałem. Ty wybitnie masz jakieś problemy. Jak grasz tak jak trollujesz to dla covenu będzie lepiej jak nie będziesz budził tych kont

CATfrcomCheshire:

--- Cytat: azell w Kwiecień 10, 2014, 10:02:52 ---czemu miałoby mnie cokolwiek boleć? znowu nie było o czym pisać to się nie pojawiałem.

--- Koniec cytatu ---
No pamietam, ze byles tutaj dosyc aktywny gdy wygrywaliscie wojne, potem nagle ta wtopa tytanow, szala sie przewazyla, "i juz nie ma o czym pisac"...
Teraz DD dostalo disbanda, resztki Stainwagonu bez blue Goonlandu, i znowu sie pojawiasz  :P I dziwisz sie, ze sobie robie z Ciebie jaja?

Tylio:
Straszne brednie piszesz. Po wtopie tytków w b-r azell udzielał się tak jak każdy inny.

--- Cytat: CATfrcomCheshire w Kwiecień 10, 2014, 07:35:47 ---Fajnie sie was farmi.

--- Koniec cytatu ---

Napinasz się, bo Cię boli, że S2N pozwoliło Wam zatrzymać Eso, żeby swoim junior FC zrobić rezerwat do ćwiczeń? Na razie obie strony miały swoje wzloty i upadki. Co będzie jak FC Nullków przestaną być junior? 4 racące carriery złapaliście przez 10 dni i ty to nazywasz "farmieniem"? Jedyne co się w tej chwili "farmi" na południu to sov Waszej martwej koalicji.

Zakalve:
tylio, ty irl się jąkasz czy taki nieśmiały jesteś? twoje post'y to obraz frustracji.

Tylio:
Masz rację, jestem sfrustrowany żenującą szopką, którą tu odstawiacie. Ten temat powinien służyć przedstawieniu faktów i nowych informacji na temat wojny. Jak chcecie przedstawić Wasze wyobrażenia na temat wielkiego c0venu farmiącego wszystkich do okoła to załóżcie sobie topic we flame. Tam posty nie muszą mieć związku z rzeczywistością ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej