Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Wojna blobów N3PL vs CFC+Stainwagon

<< < (413/429) > >>

Theronth:
Widzę, że nick nie wziął się z niczego.

SokoleOko:

--- Cytat: Okropniak w Kwiecień 09, 2014, 20:07:44 ---ZDZIWIŁEM SIĘ ŻE TA ZMIANA DOTYCZYŁA TYLKO WIĘKSZEGO BUFORA gdy spodziewałem się jakiejś konstruktywnej zmiany - nawet (wspomniany ale zignorowany przez Ciebie bo łatwiej dowalić się do repki przecież) armorowej wersji.
pewnie i to nie dotrze - ale żadna strata jak słyszę.

--- Koniec cytatu ---

LOL.

Primo, zmiana nie polegała na zwiększeniu bufora. Na dzień dobry mówisz o czymś, co nie miało miejsca - więc o czym tu rozmawiamy?

Secundo - kiting, więc jaki armor? Dodatkowo, przy naszych liczbach każdy kawałek DPS jest na miarę "wygrać lub przegrać", więc jaki armor? Kolejny punkt - Scimitary są znacznie lepsze do czego takiego niż Oneirosy a Guardiany działają tylko z AB - więc jaki armor?

Nie latamy tylko Ishtarami, więc to nie problem, że akurat teraz Ishtary nie zadziałały.

Maciek:
Armorowe ishtary zajebiste by byly do pojechania takiej floty w miare bezstresowo. Pytanie czy nie wyladuje wam na twarzach kolejna flota w innych shipach. Goonow w EvE jak mrówków :)

--- Cytat: SokoleOko w Kwiecień 09, 2014, 19:45:50 ---
Owszem, damy sobie radę. Przekażę Twoje uwagi naszym FC, myślę że przyjmą je z pełnym zainteresowaniem :D

--- Koniec cytatu ---

No patrzac po ich wyczynach na tych 2ch filmikach przydalo by sie jakby jednak sie zainteresowali,
Tickerem wszystkiego nie wytankujesz :)

SokoleOko:

--- Cytat: Maciek w Kwiecień 09, 2014, 20:22:19 ---No patrzac po ich wyczynach na tych 2ch filmikach przydalo by sie jakby jednak sie zainteresowali,

--- Koniec cytatu ---

azell:

--- Cytat: SokoleOko w Kwiecień 09, 2014, 20:16:13 ---

Secundo - kiting, więc jaki armor? Dodatkowo, przy naszych liczbach każdy kawałek DPS jest na miarę "wygrać lub przegrać", więc jaki armor? Kolejny punkt - Scimitary są znacznie lepsze do czego takiego niż Oneirosy a Guardiany działają tylko z AB - więc jaki armor?

--- Koniec cytatu ---

guardiany działają też na mwd a oneirosy na dual propie

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej