Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Wojna blobów N3PL vs CFC+Stainwagon
[BWTF] Xapitan Bomba:
--- Cytat: Theronth w Kwiecień 09, 2014, 15:25:20 ---
Sporo flot naraz potrafi prowadzić ten Vee.
--- Koniec cytatu ---
Chodzą pogłoski że to robot, dlatego postraszenie nim potrafiło zatrzymać cały proviblock od atakowania tripli.
TRI zasłużyło chyba na osobny temat nie? Bo nie wiem gdzie wam przekazać tajny intel o tym że stoicie w optimalu apoców które was troche nadgryzają na ostatnich filmach.
Okropniak:
--- Cytat: SokoleOko w Kwiecień 09, 2014, 15:10:05 ---Zobaczyłem yellowboxa, zerwałem anchora, dałem wczesny broadcast i... byłem w podzie. Totalny headshot.
Wczorajszy eksperyment ze zmianą fitu Ishtarów nie pomógł. Nic strasznego się nie stało - na razie spadło mi 6 Ishtarów "od początku świata" i mam 731 killi w tym typie shipa. Lepiej niż przyzwoicie.
--- Koniec cytatu ---
Pisałeś o nowym ficie to spodziewałem się czegoś zgoła innego...
osobiście obstawiałem ten fit z własną anc do przeżycia pierwszych sekund, ew mało znanego ale używanego (i wkurzającego jak szlag) fitu z ab 100 na armorze... niby mniejszy dps ale mając jeszcze linki - bs może tylko popatrzeć jak toto śmiga.
SokoleOko:
--- Cytat: Okropniak w Kwiecień 09, 2014, 15:40:38 ---Pisałeś o nowym ficie to spodziewałem się czegoś zgoła innego...
osobiście obstawiałem ten fit z własną anc do przeżycia pierwszych sekund, ew mało znanego ale używanego (i wkurzającego jak szlag) fitu z ab 100 na armorze... niby mniejszy dps ale mając jeszcze linki - bs może tylko popatrzeć jak toto śmiga.
--- Koniec cytatu ---
Takie rzeczy działają może w jak się leci w 10 osób, ale nie w poważnych flotach. Lokalna repka... taaaaaa....
Gaunt:
1szy raz goonsi nam zabili parę statków więcej i tyle hejtowanka, że fity złe, że w optimalu stoimy, zdarza się, shit happens c:
Dajcie nam zacni dżentelmeni tydzień i wszystko wróci do normy.
Goonsi bedą spierdalać z grida szybciej niż zajmować wolne sanctumy.
moja edycja:
na temat zmiany fitów, nie udało sie z jednym invulem to próbowaliśmy inaczej ugryźć. Wnioski wyciagniete.
Theronth:
Sobie profil popraw Gaunt.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej