Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Wojna blobów N3PL vs CFC+Stainwagon

<< < (390/429) > >>

Tylio:
Mam się wstydzić tego, że mnie bezpodstawnie oskarżasz? To Ty powinieneś się wstydzić. Patriotyzm to dla Ciebie pisanie, że każdy Polak to złodziej i przy okazji pijak? Ograniczenie to mało powiedziane.

EDIT:

--- Cytat: Horb w Marzec 15, 2014, 16:29:58 ---a brak wstydu i honoru zaslaniasz brakiem argumentow ?

--- Koniec cytatu ---

Zaczynanie tematu kradzionych tytanów w kontekście dyskusji o rozpadzie DD to zmienianie tematu z powodu braku argumentów.

Horb:
pietnowanie cencikow i choloty uwazam ze swoj obywatelski obowiazek w kazdym temacie :P

Goomich:
Jakby nie to, że dałem sobie spokój z Eve, to bym właśnie stukał aplikację do ensidota.

azell:

--- Cytat: Horb w Marzec 15, 2014, 16:40:58 ---pietnowanie cencikow i choloty uwazam ze swoj obywatelski obowiazek w kazdym temacie :P

--- Koniec cytatu ---

ty jesteś jakimś masochistą. W poprzednim poście ciśniesz na swój sojusz teraz sobie po majtach lecisz. Dobry troll nie ma co.

Alice9:

--- Cytat: Horb w Marzec 15, 2014, 14:16:34 ---emo rage quit.... podobno
eee troche z tym przesadzasz ze sytuacja za nasza wschodnia granica jest bez znaczenia
ale co ja tam bede polemizowal ze zlodziejem co wylazl spod jakiegos zaplesnionego kamienia i bryluje jakby nigdy nic na forum, na ktorym spora liczba ludkow przeciera oczy ze zdziwienia jak wielki masz tupet zeby sie tu w ogole pokazywac ...
jednak to prawda kazdy pijak to zlodziej a co najgorsze Polak

--- Koniec cytatu ---

skąd ty żeś wylazł że nie wiesz w co grasz? Ale cie Alice pouczy - w tej grze można być złodziejem, można szpiegowac i byc mendą - ta gra jest również o tym. To że wam zajebali te tytki to wina waszych władz nikogo innego które były/są niekompetentne całkowicie, a nawet jeśli to ten tylio zrobił - to co z tego? miał okazje to zajebał prosta sprawa. Jeśli nie zmienicie podejścia i nie wyjdziecie z groty to akcja się na 100% powtórzy zmienią sie jeno aktorzy.

czytając niektóre wypowiedzi to ja przecieram oczy ze zdumienia - poważnie - bo zachowujecie się nieraz jakby łączyły was stosunki małżeńskie - jacie oni sie znali... pili ze sobą wino... robili coś tam jeszcze - nawet w realu są rozwody. Strach pomyśleć co to będzie się działo z mózgami ludzi jak oculus rifta wydadzą

jedno ci powiem napewno - jeśli ktoś tworzy pozory dobrego taty... to rucha cie w dupe i to tęgo!

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej