Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Wojna blobów N3PL vs CFC+Stainwagon

<< < (389/429) > >>

Tylio:
Oczywiście, że nie mieli słabych liczb z powodu RL. Po pierwsze przytłaczająca większość sojuszu to Rosjanie, a ich interwencja na Ukrainie dotyka tak, jak c0ven polska misja w Iraku. Po drugie liczby na alliansowym się nie zmniejszyły. Po prostu mniej wchodziło do floty. Popytajcie ich sami. Gdyby RL tak bardzo ich dotykał to myślicie, że ruskie i ukraińskie corpy znów wchodziłyby do jednego sojuszu, żeby walczyć razem? Jak dla mnie to po prostu kolejny rozpad przez raging directora. Pewnie poza liczbami miał dodatkowe powody, które popchnęły go do naciśnięcia guzika.

Horb:
emo rage quit.... podobno
eee troche z tym przesadzasz ze sytuacja za nasza wschodnia granica jest bez znaczenia
ale co ja tam bede polemizowal ze zlodziejem co wylazl spod jakiegos zaplesnionego kamienia i bryluje jakby nigdy nic na forum, na ktorym spora liczba ludkow przeciera oczy ze zdziwienia jak wielki masz tupet zeby sie tu w ogole pokazywac ...
jednak to prawda kazdy pijak to zlodziej a co najgorsze Polak

azell:

--- Cytat: Horb w Marzec 15, 2014, 16:04:26 ---jednak to prawda kazdy pijak to zlodziej a co najgorsze Polak

--- Koniec cytatu ---

to ładnie pocisnąłeś swojemu sojuszowi :( mam nadzieje że mają poczucie humoru. Co do twojego apelu to trolling prawie udany. Chyba że ty tak na serio ale nie sądze że można być tak ograniczonym

jeżeli ktoś przenosi rl do gry albo grę do rl to znaczy że coś mocno z nim nie hallo. Ja rozumiem zadyma na krymie i konflikt między dwoma krajami ale to już lekkie przegiecie z dorabianiem ideologii do tego

Tylio:

--- Cytat: Horb w Marzec 15, 2014, 16:04:26 ---emo rage quit.... podobno
eee troche z tym przesadzasz ze sytuacja za nasza wschodnia granica jest bez znaczenia
ale co ja tam bede polemizowal ze zlodziejem co wylazl spod jakiegos zaplesnionego kamienia i bryluje jakby nigdy nic na forum, na ktorym spora liczba ludkow przeciera oczy ze zdziwienia jak wielki masz tupet zeby sie tu w ogole pokazywac ...
jednak to prawda kazdy pijak to zlodziej a co najgorsze Polak

--- Koniec cytatu ---
Jak się nie ma argumentów to się zaczynają takie z dupy przytyki. Co jeszcze powiesz, żeby się bardziej zbłaźnić?

Horb:
jak to ograniczonym ? patriotyzm uwazasz za ograniczenie ? tak my w c0ven mamy poczucie humoru :)
a brak wstydu i honoru zaslaniasz brakiem argumentow ?
ehh no comments

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej