Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Wojna blobów N3PL vs CFC+Stainwagon

<< < (29/429) > >>

Koszyk:
Tego faktycznie nie wiedziałem zwracam honor. Widać PL takie same pedały jak goonsi.

PS. Bedziecie przeklinać mój styl ale co mnie to :P Ponoć post i twitter na temat PLów to zwykły troll w odpowiedzi na ''ban DBRB"". Kurwa sam już sie zgubiłem :P

Soulscream:

--- Cytat: Koszyk w Grudzień 18, 2013, 23:56:08 ---Tego faktycznie nie wiedziałem zwracam honor. Widać PL takie same pedały jak goonsi.

--- Koniec cytatu ---

No no pedały za wskakiwanie do systemu ban na ryj. Raczej pedalska firma zwana CCP.

Isengrim:

--- Cytat: Koszyk w Grudzień 18, 2013, 23:56:08 ---Tego faktycznie nie wiedziałem zwracam honor. Widać PL takie same pedały jak goonsi.

PS. Bedziecie przeklinać mój styl ale co mnie to :P Ponoć post i twitter na temat PLów to zwykły troll w odpowiedzi na ''ban DBRB"". Kurwa sam już sie zgubiłem :P

--- Koniec cytatu ---

Osobiscie faktycznie podejrzewam trolla, zarowno po jednej jak i po drugiej stronie.

azell:

--- Cytat: Isengrim w Grudzień 19, 2013, 00:12:30 ---Osobiscie faktycznie podejrzewam trolla, zarowno po jednej jak i po drugiej stronie.

--- Koniec cytatu ---

rly trolla? no co ty przeciez po banie kille lapali

co do 1000 dredów to nie czarumy sie ale chyba nawet goony nie wierza w to co pisze mittani.  Tus block nie wygra niczego bez pelnego zaangazowania goonów a oni tego nie zrobia bo wiedzą że ich "sojusznicy" na północy nie są wstanie zrobić nic

Naicinh:
A wlasciwie to o co ta wojna? Czy ktos moze jakis lore zapodac?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej