Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Wojna blobów N3PL vs CFC+Stainwagon
Koszyk:
Poraz kolejny Ja gram w Eve a nie w forum. Goons to gostek z tikerem Goonswarm Federation. Kto tam penisa ssa a komu ssają nie wiem nie moja sprawa. Z mojego doświadczenie członek korporacji The Ankou jest tak samo NCDOTem jak członek Doom. Wiec jest niepojęte dla mnie jak może ticker korpa wpływać na ludzi i ich przydatność / zasługi dla alliancu.
Czy w tej flocie byli sami Penny Arcade ? A może byli tam jeszcze ludzie z jakiegoś 3ego forum ?
PS Nie chciałem być wulgarny ale weż nie pierdol, to że stoje po przeciwnej stronie barykady sie świadczy o tym że możesz mi wciskać takie glupoty.
PS2 Za pużno na orto poprawie jutro :P
Soulscream:
--- Cytat: Koszyk w Grudzień 18, 2013, 23:37:43 ---Poraz kolejny Ja gram w Eve a nie w forum. Goons to gostek z tikerem Goonswarm Federation. Kto tam penisa ssa a komu ssają nie wiem nie moja sprawa. Z mojego doświadczenie członek korporacji The Ankou jest tak samo NCDOTem jak członek Doom. Wiec jest niepojęte dla mnie jak może ticker korpa wpływać na ludzi i ich przydatność / zasługi dla alliancu.
Czy w tej flocie byli sami Penny Arcade ? A może byli tam jeszcze ludzie z jakiegoś 3ego forum ?
PS Nie chciałem być wulgarny ale weż nie pierdol, to że stoje po przeciwnej stronie barykady sie świadczy o tym że możesz mi wciskać takie glupoty.
PS2 Za pużno na orto poprawie jutro :P
--- Koniec cytatu ---
Dla mnie możesz stać nawet na barykadzie. I w GS jest pewna hierarchia i jak dla Ciebie to nie jest nie pojęte well trudno. A i radziłbym poprawić te Twoje rewelacje o odpowiedzialności za noda również o pandemików i ich 50 tytanach.
Koszyk:
Daj linka jak ja dałem od samego zbanowanego . Inaczej to siejesz zwykłe ploty. Mówisz że to ja powinienem zweryfikować swoje żrodło które pochodzi od samego winowajcy? Ok pokaż swoje które mówi o PLowcach i o tym jak to tysiac goonsów to pikuś przy 50 tytanach.
Isengrim:
--- Cytat: Koszyk w Grudzień 18, 2013, 23:48:39 ---Daj linka jak ja dałem od samego zbanowanowango . Inaczej to siejesz zwykłe ploty. Mówisz że to ja powinienem zweryfikować swoje żrodło które pochodzi od samego winowajcy? Ok pokaż swoje które mówi o PLowcach i o tym jak to tysiac goonsów to pikuś przy 50 tytanach.
--- Koniec cytatu ---
Manny potwierdzil bana tytanow na kugu.
Soulscream:
--- Cytat: Koszyk w Grudzień 18, 2013, 23:48:39 ---Daj linka jak ja dałem od samego zbanowanowango . Inaczej to siejesz zwykłe ploty. Mówisz że to ja powinienem zweryfikować swoje żrodło które pochodzi od samego winowajcy? Ok pokaż swoje które mówi o PLowcach i o tym jak to tysiac goonsów to pikuś przy 50 tytanach.
--- Koniec cytatu ---
https://twitter.com/EliseRandolph
https://www.kugutsumen.com/showthread.php?44215-The-SouthEast-A-War-of-Platitudes&p=541684&viewfull=1#post541684
No ale tak zajebisty sojusznik n3 nie wie co się dzieje.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej