Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Wojna blobów N3PL vs CFC+Stainwagon
Soulscream:
--- Cytat: Koszyk w Grudzień 18, 2013, 23:06:15 ---http://evewho.com/pilot/Dabigredboat
Corporation: Merch Industrial
Alliance: Goonswarm Federation
--- Koniec cytatu ---
Gratuluje jesteś lekko mówiąc nie do informowany. Sojusz nie czyni Ciebie Goonem. Powtórzę poraz kolejny DBRB nie jest Goonem. Jest z forów Penny Arcade z których się wywodzi Merch Industrial. Ktoś mu kupił konto na SA by mógł trzymać chara w GF związanego z rolami.
p.s to najlepsza wiadomość dla mnie od dawna. DBRB jest jednym z powodów, dlaczego tylu bitter vetów odeszło z gry :3:
Koszyk:
Twierdzisz że jedni goonsi sa bardziej goonsowi od innych ? Co mnie to obchodzi jakie on forum czyta. Jest w Goonswarm Federation to jest dla mnie goonsem i tyle .
PS Nie FCował on floty Penny Arcade tylko Goonsów.
SokoleOko:
Ha, brawo.
Up his ass! :D
Soulscream:
--- Cytat: Koszyk w Grudzień 18, 2013, 23:16:13 ---Twierdzisz że jedni goonsi sa bardziej goonsowi od innych ? Co mnie to obchodzi jakie on forum czyta. Jest w Goonswarm Federation to jest dla mnie goonsem i tyle .
--- Koniec cytatu ---
Tak twierdze bo to jest fakt. Swoją drogą potrzebny mi jakiś proof, że to jego wina że wysadził noda i niech to nie będą logi z reddit bo ich wiarygodność jest taka sama jakoby Pandemic Legion miał wtyki u GM Nova.
--- Cytuj ---PS Nie FCował on floty Penny Arcade tylko Goonsów.
--- Koniec cytatu ---
Według Laza FCował skrzydło bomberów just saying, a nie wszystko. Lazowi wierze bardziej jakoś :).
Edit
Hahahaha WAAAAAAAAAAA DBRB wywalił nodę
p.s zapomniałem dodać że te 50 tytków PL też dostało za to samo bana. Good job
Naicinh:
goon nie goon ale i tak sie bardzo tu radujemy wszyscy ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej