Śmietnisko > Flamewar

Odp: Cheaty w EVE?

<< < (20/26) > >>

Proxima Alland:
Misiu puchaty... Pojechałeś kolesiowi po matce tylko dlatego, że poradził ci byś sobie spuścił z krzyża, bo ci na mózg ciśnie?
I uważasz, że to jest na poziomie?
Wiesz, pracowałam w różnych środowiskach z różnymi ludźmi. Ale standard był jeden. By równać do góry a nie czerpać muł, całymi garściami, z intelektualnego dna.
Ja wiem, nie winię... Niektórzy wyżej dupy nie podskoczą. Ale jak masz tak niewiele do zaoferowania, to może przestań się udzielać? To taka przyjacielska rada, od nierozgarniętej dziewoi.

--- Cytat: Doom w Grudzień 12, 2013, 11:57:07 ---Pany i Panie to jest co prawda FW, ale nie znaczy to ze wszystko tu wolno, spokój bo się zdenerwuję

--- Koniec cytatu ---

Albo jesteś jasnowidzem albo nie wiem, bo ja w tym bajzlu dopiero teraz się udzielam. Wcześniej to ja tu radośnie o kwiatkach i pszczółkach dywagowałam z kolegami...  ;D

Deaell Portt:

--- Cytat: Proxima w Grudzień 12, 2013, 12:02:38 ---Misiu puchaty... Pojechałeś kolesiowi po matce tylko dlatego, że poradził ci byś sobie spuścił z krzyża, bo ci na mózg ciśnie?
I uważasz, że to jest na poziomie?
Wiesz, pracowałam w różnych środowiskach z różnymi ludźmi. Ale standard był jeden. By równać do góry a nie czerpać muł, całymi garściami, z intelektualnego dna.
Ja wiem, nie winię... Niektórzy wyżej dupy nie podskoczą. Ale jak masz tak niewiele do zaoferowania, to może przestań się udzielać? To taka przyjacielska rada, od nierozgarniętej dziewoi.

--- Koniec cytatu ---
Zabawne jest to, ze pouczajac mnie jak strasznie potraktowalem Nac.. (ktory w poscie zatakowal mnie personalnie) sama jakos nie masz problemow z jechaniem mi personalnie. To sie nazywa hipokryzja. Ja sam uwazam sie za srednio inteligentnego szympansa i mam dystans do siebie w rl, a tym bardziej na forum o internetowych statkach. Wiec rozluznij poslady i pamietaj, ze mamy rownouprawnienie, wiec nie spodziewaj sie specjalnego traktowania bo jestes kobieta i kupa nerdow na tym forum zachowuje sie w stosunku do ciebie jak w rui. Napisalas Eot w swoim wczesniejszym poscie to moze bo ja wiem stosuj sie tego skoro tak strasznie ci ten topic przeszkadza? Z tego co wiem nie trzymam pistoletu przy twojej glowie, abys tu sie udzielala.

Proxima Alland:
Trolololo....  ::)

Soulscream:

--- Cytat: Deaell Portt w Grudzień 12, 2013, 11:38:59 ---Przynajmniej nie jestem tak jebniety, aby siedziec ktorys rok na forum gry w ktora nie gram i nic mnie nie obchodzi. Tylko nie pisz, ze siedzisz tu ze wzgledu na ludzi :P Lubisz trolowac tak samo jak ja.

--- Koniec cytatu ---

Lubie, ale lubię też ludzi którzy grają w ta zjebaną grę. To że wciąż grają to ich wybór, a tutaj można nie tylko potrolować, a czasem sensownie pogadać. Taka jest różnica między dobrym trollem a pękniętą gumą jak Ty :).

Deaell Portt:

--- Cytat: Soulscream w Grudzień 12, 2013, 12:29:12 ---Lubie, ale lubię też ludzi którzy grają w ta zjebaną grę. To że wciąż grają to ich wybór, a tutaj można nie tylko potrolować, a czasem sensownie pogadać. Taka jest różnica między dobrym trollem a pękniętą gumą jak Ty :).

--- Koniec cytatu ---
To chyba czytamy dwa zupelnie rozne fora :-). Bo zanim ponownie zaczalem sie tu udzielac to widzialem tu ludzikow w koleczku wzajemnej adoracji. Wyznawcow SokoleOka, ktorego gdy ktos sie osmielil nie zgadzac z jego wizja EvE/zatakowal czekalo osmieszenie i pogarda. Poniewaz jestem czlowiekiem, ktory brzydzi sie kultem jednostki postanowilem wziasc kijek usmarowac go gownem i wsadzic w sam srodek tego koleczka. To i po prostu nudze sie w pracy.

Postow bylo tyle co kot naplakal. Forum niby zdychajacego c0venu generuje wiecej niz forum dla calego polskiego community.     

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej