Eve Online > Przedpokój
Powitanie
Zygi O.:
--- Cytat: vaderhammer w Grudzień 04, 2013, 20:46:28 ---Szczerze mowiac tez mi to juz przyszlo do glowy...
Tak po prawdzie moja wizja przyjemnej gry to male PvP, cos w rodzaju roamow po low-secu, jaki kiedys tam zaliczylem wspolnie z UA.
Lecialem jako noob scout, naladowany adrenalina ze strachu, w rifterze :). Jak na ktorejs tam bramie w koncu trafilem na kampe to spadlem w 5 sekund, ale i tak mi sie podobalo. Siedzenie w 0.0 po to, zeby farmic kase i raz na miesiac leciec na zwiady w ogole do mnie nie przemawia.
A co do Warhammera to niestety, chyba najlepsze "ciupane" PvP sie konczy i nie ma sensownej alternatywy. Wsrod graczy ogolna zaloba...
--- Koniec cytatu ---
Nie każdy korp w 0.0 tylko farmi;p poszukaj korpa zamieszkującego NPC 0.0 może a najlepiej region CURSE bo tu obecnie ciągle coś się dzieje:)
SokoleOko:
--- Cytat: vaderhammer w Grudzień 04, 2013, 20:46:28 ---Szczerze mowiac tez mi to juz przyszlo do glowy...
Tak po prawdzie moja wizja przyjemnej gry to male PvP, cos w rodzaju roamow po low-secu, jaki kiedys tam zaliczylem wspolnie z UA.
--- Koniec cytatu ---
Zagadaj do tych:
http://evemaps.dotlan.net/corp/V_I_R_I_I
To jest właśnie small scale PvP w NPC 0.0 - siedzą w Curse.
Zygi O.:
--- Cytat: SokoleOko w Grudzień 04, 2013, 21:06:02 ---Zagadaj do tych:
http://evemaps.dotlan.net/corp/V_I_R_I_I
To jest właśnie small scale PvP w NPC 0.0 - siedzą w Curse.
--- Koniec cytatu ---
Pewnie chcesz tam szpiega mieć?;p
ManganMan:
A co panowie z Factional Warfare? Jest PvP, jest szybki zysk... Jest wszystko co jest potrzebne :D
SokoleOko:
--- Cytat: LordSzagi w Grudzień 04, 2013, 21:18:47 ---Pewnie chcesz tam szpiega mieć?;p
--- Koniec cytatu ---
A po co?
To po prostu niezły korp, który ciągnie mój dawny alians. Dość wyluzowana ekipa.
--- Cytat: ManganMan w Grudzień 04, 2013, 21:25:01 ---A co panowie z Factional Warfare? Jest PvP, jest szybki zysk... Jest wszystko co jest potrzebne :D
--- Koniec cytatu ---
Lolsecowe gay-parade :P
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej