Eve Online > Przedpokój

Powitanie

<< < (3/8) > >>

vaderhammer:
Najpierw pogadam troche tutaj z Wami.
Mam trudnosci w nawiazywaniu kontaktow z calkiem obcymi :). Dlugi czas przyzwyczajania sie.
Rozwazalem juz tez, czy nie pojsc drugi raz do UA na podszkolenie sie, ale nie wiem czy ma to sens, skoro interesuje mnie wlasciwie tylko PvP.

Zygi O.:

--- Cytat: vaderhammer w Grudzień 04, 2013, 22:19:21 ---Najpierw pogadam troche tutaj z Wami.
Mam trudnosci w nawiazywaniu kontaktow z calkiem obcymi :). Dlugi czas przyzwyczajania sie.
Rozwazalem juz tez, czy nie pojsc drugi raz do UA na podszkolenie sie, ale nie wiem czy ma to sens, skoro interesuje mnie wlasciwie tylko PvP.

--- Koniec cytatu ---

Na pewno nie zaszkodzi. Przypomnisz sobie wszystko ładnie, poznasz też z bliska polskie korpy które prowadzą tam rekrutacje szkolenia;)

[BU FU] Karas:
aaah ty Zygi, przeciez wiesz ze w UA nie wolno szkolic tzn rekrutowac: ]

Okropniak:

--- Cytat: KoMic w Grudzień 05, 2013, 09:05:27 ---aaah ty Zygi, przeciez wiesz ze w UA nie wolno szkolic tzn rekrutowac: ]

--- Koniec cytatu ---

U nas mamy masę takich "wracających" - wczoraj prawie płakałem ze śmiechu jak jeden próbował testować czy bańka ściągająca jest dobrze ustawiona... cepem :)

Isengrim:
Ty chyba w LFNie byłeś, bo żadnego innego corpa w c0venie (przynajmniej za mojej kadencji) w którym trzeba byłoby farmić ISKi na czas to nie znam.  ;D

Nullsec wbrew pozorom wcale nie jest taki nudny, zarówno ten, o którym piszą Sokole i inni (czyli życie w małych organizacjach wywodzących się z NPC-space) jak i ten "blobowy" null z sovem. Oczywiście, chyba że trafisz do rentierskiego corpa, którego jedynym celem jest zarabianie na tytana dla właściciela (i czynsz) to można się zniechęcić. :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej