Eve Online > Dyskusje ogólne

Kariera handlowca, górnika i producenta.

<< < (14/15) > >>

Dormio:

--- Cytat: Proxima w Listopad 26, 2013, 12:46:22 ---A wiecie może jak sprawa wygląda jeśli chodzi o piractwo solo? To tak, pytanie na boku ;p

--- Koniec cytatu ---
O dochód pytasz ? Najwięcej czasu spędzisz na szukaniu właściwego celu, ale w końcu wciąż trafiają się tacy co wożą drogie rzeczy (np. PLEX => SIC !!!!!) shutlem.

SokoleOko:

--- Cytat: Proxima w Listopad 26, 2013, 12:46:22 ---To jakieś 3 godziny dziennie, średnio.
Hmmm, no ok, wygląda na to, że różnica jest kolosalna. Ale rozumiem, że kopanie w null też przyniesie mi relatywnie większe zyski?

--- Koniec cytatu ---

Relatywnie tak, ale nadal Ty będziesz panią z okienka w McDrive a my będziemy podjeżdżać luksusowymi brykami i mówić "nie, nie chcemy frytek do tego" :D

--- Cytat: Proxima w Listopad 26, 2013, 12:46:22 ---
A wiecie może jak sprawa wygląda jeśli chodzi o piractwo solo? To tak, pytanie na boku ;p

--- Koniec cytatu ---

Raz na sto lat trafi Ci się złoty strzał, przez pozostałe 99 lat będziesz klepać biedę. Nie mówiąc o tym, że latanie solo to naprawdę wysoka poprzeczka skillowa.

Generalnie - lepsze jest niższe ISK/h ratio ze 100% powtarzalnością niż szukanie "złotych okazji". Po Odyssey wziąłem się za eksplorację - faktycznie, kasa z tego była niezła, ale jak policzyłem skanowanie systemów w poszukiwaniu site'ów oraz ich robienie razem, to już ISK/h zaczęło być dupne. Ostatecznie, interesuje mnie wyłącznie ISK, najlepiej zarobiony jak najmniejszym kosztem i w jak najszybszym czasie.

Goomich:
Czyli sprzedaż pleksów? ;)

SokoleOko:

--- Cytat: Mona X w Listopad 26, 2013, 12:59:50 ---Czyli sprzedaż pleksów? ;)

--- Koniec cytatu ---

Teoretycznie - to byłoby najlepsze rozwiązanie (zero farmy).

Ale gdybym w realu dysponował kasą, która pozwoliłaby generować sobie przychód ze sprzedaży GTC równy temu, co wyciągam ingame, nie grałbym w ogóle w Eve, bo miałbym lepsze rzeczy do roboty ;)

Dux:

--- Cytat: SokoleOko w Listopad 26, 2013, 13:16:14 ---Ale gdybym w realu dysponował kasą, która pozwoliłaby generować sobie przychód ze sprzedaży GTC równy temu, co wyciągam ingame, nie grałbym w ogóle w Eve, bo miałbym lepsze rzeczy do roboty ;)

--- Koniec cytatu ---

Zrezygnowałbyś z EVE dla wakacji w tropiku, tłumu kobiet i drogich drinków? Wstydź się! :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej