Eve Online > Dyskusje ogólne
Kariera handlowca, górnika i producenta.
Net:
--- Cytat: Proxima w Listopad 22, 2013, 15:37:49 ----
Eve jest dla każdego i każdy robi co mu się podoba. Można lubić kopanie albo PVP albo jedno i drugie. Ale taka krytyka, to sorry ale lekka przesada. Śmieszna, ale przesada. Bez górników nie byłoby rudy, więc tak, robaki nie są fajne, ani sexy pvp-pro wurm w śliskim dresie i złotym łańcuchem na szyi w wypasionym Rifterze... Ale użyźniają ziemię.
--- Koniec cytatu ---
O, z ta pochwala/porownaniem to chyba Pani przesadzila :)
Ale, ale... Skoro w Eve mamy prawdziwy market to gdy spadnie ilosc gornikow ceny mineralkow powinny pojsc w gore... Zaczeloby sie oplacac kopac :) Szkoda tylko, ze to malo realne w najblizszej przyszlosci - zdaje sie zapasy gora :)
--
Net
Proxima Alland:
No ale niby każdy z kopania kiedyś wychodzi albo kończy grę ;p
Ja sobie kopię i kopię. Ale to nie mój cel w grze a jedynie środek do osiągnięcia celu. Co nie znaczy, że na razie rozwijam mocno górnictwo aż do Makinava (za dwa dni) i spylam do 0.0. ^^
Zawsze, parę godzin wydajnej pracy na pasku, to łatwa kasa na statki. Potem Planetary się rozwinie i górnictwo zostanie mi, w razie co.
SokoleOko:
Planetary Interaction / POS-y / Kopanie - święta trójca najgorsze gameplayu w tej grze.
Nawet robienie misji L4 czy wręcz farmienie tygodniami jednej i tej samej anomalii w 0.0 jest bardziej "fun", niż wyżej wymienione. A często i bardziej dochodowe.
FITTIpalti:
Ja miałem ostatnio posy, strasznie fajna sprawa
[VIDE] Herezja:
--- Cytat: FITTIpalti w Listopad 25, 2013, 14:10:50 ---Ja miałem ostatnio posy, strasznie fajna sprawa
--- Koniec cytatu ---
Na celowniku je miałeś?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej