Eve Online > Dyskusje ogólne

Kariera handlowca, górnika i producenta.

<< < (7/15) > >>

Proxima Alland:
Ty wredota jesteś, Centurion ;p

SokoleOko:

--- Cytat: Egzarcha w Listopad 18, 2013, 12:55:21 ---Skoro nawet Sokole kopał, musi coś w tym być. 

--- Koniec cytatu ---

Uzupełniając, robiłem to dwoma altami i Sokołem na pół gwizdka, w dodatku był to efekt dość specjalnej sytuacji, w której kilkuset osobowy alians stłoczony był w jednej konstelacji, w której do racenia nadawały się ze 2-3 systemy, a kopać się nikomu nie chciało. To umożliwiło mi bycie "królem ABC", podczas gdy reszta potykała się o siebie, żeby trafić ryjem do koryta anomalkowego.

Centurion:

--- Cytat: Proxima w Listopad 18, 2013, 13:44:59 ---Ty wredota jesteś, Centurion ;p

--- Koniec cytatu ---

Dziękuję. ;D

[BU FU] Karas:

--- Cytat: SokoleOko w Listopad 18, 2013, 13:50:06 ---Uzupełniając, robiłem to dwoma altami i Sokołem na pół gwizdka, w dodatku był to efekt dość specjalnej sytuacji, w której kilkuset osobowy alians stłoczony był w jednej konstelacji, w której do racenia nadawały się ze 2-3 systemy, a kopać się nikomu nie chciało. To umożliwiło mi bycie "królem ABC", podczas gdy reszta potykała się o siebie, żeby trafić ryjem do koryta anomalkowego.

--- Koniec cytatu ---

lol, Ty sie tlumaczysz ; ]

Theronth:

--- Cytat: FITTIpalti w Listopad 18, 2013, 11:45:14 ---To Volta dalej siedzi w WH ?

--- Koniec cytatu ---
Tylko ta bogatsza część.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej