Eve Online > Dyskusje ogólne
Kariera handlowca, górnika i producenta.
Proxima Alland:
ok.
Są i na to sposoby. Tyle, że nie rekrutuję byle gdzie. Piszę tylko, bo facet idealnie się w nas wpasował. Po co ma rozkminiać czy się da, czy się nie da, czy można, czy nie, skoro my to i tak robimy. Czy ja się wypisuję pod postami/w tematach PVPrów? Nie! Kolega, chwilę wcześniej proponował, że jak się nasz Hero przeżuci na PVP, to on go pod swoje skrzydła weźmie.
No więc, może by tak bez polowania na czarownicę? Co? ;p
@GlassCutter,
Obrońco moralności i dobrych obyczajów. Na tym forum offtop goni offtop. Więc może się odczepisz? Nie miałeś nic błyskotliwego do napisania, do tej pory, w tym temacie. A na koniec tak cię uraziło, że zaproponowałam pasujący korp i walnąłeś komentarz... No brawo...
[NAUKE] Son of Rainbow:
Uważam, że wywiązuje się tu ciekawa dyskusja.
--- Cytat: SokoleOko w Listopad 17, 2013, 21:14:35 ---Czyżby? Pisałem ogólnie, a nie o PvP. Uważasz, że producent/handlowiec nie wtopi, jak nie będzie znał gry?
--- Koniec cytatu ---
Ja się z SokoleOko całkowicie zgadzam, że doświadczenie personalne jest ważniejsze jak ilość skilli. Jednak ...powiedzmy, że ktoś chciałby latać (nie pisze tu o tym by wsiąść a odniosę się jedynie do znanej mi materii) wszystkimi frytami, jakimiś tam frytami t2, deskami, cruzami, cruzami t2, BCkami, BS'ami i chociażby mając killratio 1:1 bawić się. Uważam, że do takiego punktu może dojść osoba, która codziennie przez pół roku bawiąc się w pvp, nie mając do tego jakiegokolwiek talentu jednak z upartością osła dojdzie. Jednak po pół roku może liczyć na wyskillowanie powyższych statków nie licząc t2 jedynie jednej rasy po zmianach jakie zaserwowało nam Odyssey. IMHO może ta osoba poświęcić kolejne kilkanaście miesiący na doskillowanie reszty statków tej klasy bądź kupić postać, która ją zadowoli co jest całkowicie zgodne z EULA. Wszystko jest kwestią rozsądku i mimo to polecam kupowanie postaci o ile kogoś stać przez Character Bazaar co skraca skillowanie nawet o kilka lat. To nie wow, że pójdziemy sobie na kilka instancji, raidów ze znajomymi i nam wbiją lvle. To także plus dla naszego polskiego community byśmy mieli więcej aktywnych Polaków, mających skille. Natomiast wiedza jaką te osoby posiadają w gruncie rzeczy jest odzwierciedleniem zachowania starszych kolegów po fachu, którzy tłumaczą a raczej częściej karzą się wypchać - np słynny trollish.
--- Cytat: FITTIpalti w Listopad 18, 2013, 09:14:11 ---Są gracze którzy siedzą w Jita (hub handlowy) i robią kasę. Kupić sprzedać, kupić sprzedać, dolary, marki...
--- Koniec cytatu ---
Zgadza się, Masters of Excel :D. I to jest podobno najlepszy zarobek w grze polecam to jeśli ktoś lubi, świetny sposób na zdobycie kapitału. Polecam też strone www.eve-central.com do sprawdzania cen, https://www.fuzzwork.co.uk/lpstore/ do sprawdzania zmian w cenach w LP Store - przelicznik LP/ISK. Jak ktoś ma jeszcze jakieś strony, które mogą się przydać przy tego typu działalności to wrzucajcie może będziemy mieli więcej handlowców i scamerów:D Margin trading FTW :D
Na sam koniec parafrazując to co znalazłem przed chwilą na mojej skrzynce mailowej na forum. Mam wrażenie, że na centrali bezpieczniej rozpocząć flame war gnojąc przy tym kogoś jak rozpoczynając jakąkolwiek konstruktywną dyskusję. Dziękuje za ostrzeżenie ... już na pewno nie będę :].
[NAUKE] Son of Rainbow:
Ty zacząłeś/zaczęłaś (nigdy nie wiadomo czy jakieś tajskie dziewcze się nie kryje po drugiej stronie kabla) bardzo chamską rekrutacje więc spadaj od mojego wniosku :).
Ale odpisując Ci na to w tym temacie fakt - offtop goni offtop:)
GlassCutter:
--- Cytat: Proxima w Listopad 18, 2013, 10:48:32 ---ok.
Są i na to sposoby. Tyle, że nie rekrutuję byle gdzie. Piszę tylko, bo facet idealnie się w nas wpasował. Po co ma rozkminiać czy się da, czy się nie da, czy można, czy nie, skoro my to i tak robimy. Czy ja się wypisuję pod postami/w tematach PVPrów? Nie! Kolega, chwilę wcześniej proponował, że jak się nasz Hero przeżuci na PVP, to on go pod swoje skrzydła weźmie.
No więc, może by tak bez polowania na czarownicę? Co? ;p
@GlassCutter,
Obrońco moralności i dobrych obyczajów. Na tym forum offtop goni offtop. Więc może się odczepisz? Nie miałeś nic błyskotliwego do napisania, do tej pory, w tym temacie. A na koniec tak cię uraziło, że zaproponowałam pasujący korp i walnąłeś komentarz... No brawo...
--- Koniec cytatu ---
Niepotrzebnie bierzesz to personalnie. Trafiło akurat pod twój post, bywa. Powinno pod tęczowego matematyka, no ale tam już były inne posty ;)
Proxima Alland:
@GlassCutter,
Po prostu nie widzę nic złego w konstruktywnej rekrutacji. Ale nie wiedziałam, że na to jest paragraf... ;p
No offence :*
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej