Eve Online > Dyskusje ogólne

Kariera handlowca, górnika i producenta.

<< < (5/15) > >>

[NAUKE] Son of Rainbow:
Szkiełko proszę rozwiń swoją myśl. Może sam policzysz na paluszkach :)?

FITTIpalti:
Czyli że jak napisze że u nas w BUFU dajemy szanse dorobić się na markecie lub produkcji i że w naszym korpie latały takie znakomitości jak Sokole który również zarabiał kopiąc na paskach to będzie rekrutacja ?
Czy może info o dorabianiu się na markecie i koparkach ?

[NAUKE] Son of Rainbow:

--- Cytat: FITTIpalti w Listopad 18, 2013, 11:30:38 ---Czyli że jak napisze że u nas w BUFU dajemy szanse dorobić się na markecie lub produkcji i że w naszym korpie latały takie znakomitości jak Sokole który również zarabiał kopiąc na paskach to będzie rekrutacja ?
Czy może info o dorabianiu się na markecie i koparkach ?

--- Koniec cytatu ---

Myślę, że nie możesz tego napisać i nie pisz bo dostaniesz ostrzeżenie a to grozi rakiem ... ostrzega Ministerster Zdrowia i Opieki Społecznej.

Ja natomiast nie napisze, że leciałem raz na roama wiele lat temu którego prowadził SokoleOko po nullu. Jednak kilka h nie mogliśmy znaleźć celu więc zwyczajowo naje**łem się i zasnąłem przed kompem na bramie. Jednak wiedza mistrza spłynęła tam gdzie powinna Żywcem :D

SokoleOko:
Jak ktoś chce kogoś zrekrutować w ten sposób to zawsze można napisać mu priv, a nie walić posta "jacy to jesteśmy wszechzajebiści".

Natomiast co do meritum - nawet handlowiec/producent musi ogarniać grę, żeby wiedzieć na co jest popyt i dlaczego. Rynek jest naprawdę bardzo skomplikowany i trzeba wiedzieć co z czym się je, a nie dziabnąć pierwszego z brzegu BPO, obrobić i próbować zostać jakimś producentem.

FITTIpalti:

--- Cytat: Theronth w Listopad 17, 2013, 15:51:00 ---

C6/5 Magnetar

--- Koniec cytatu ---

To Volta dalej siedzi w WH ?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej