Eve Online > Market
Poker w EVEOnline - oferta stackingowa,
Xeovar:
Hmm, był kiedyś jakiś mechanizm oparty o stronę WWW gdzie dało się grać na iski.... nie pamiętam nazwy ale wpłacało się normalnie iski w grze i potem były stoły cashowe i jakieś turnieje za to, nie wiem czy to nadal działa. Nazywało się EVE Holdem czy jakoś tak...
Edit: nadal coś działa, choć to chyba nie to: http://www.eohpoker.com/
Proxima Alland:
@Colonel,
No jest to nielegalne i ban na poważnych PR. Ale ale... Nie chwaląc się. Ja, ale też każdy reg. zrobi tak:
Przez pierwsze 10 rozdań (w których nie wchodzi się w koszta mimo mocnych kart) wyczuje co jest grane, w ciągu kolejnych 10 sprawdzi czy mimo wszystko może z was wyciągnąć kasę. I dopiero wtedy zacznie grać lub odpuści sobie ten stolik, zanotuje nicki postaci i więcej z nimi nie zagra :D
Ale masz rację, co prawda bez TS, ale i tak tak robią na normalnych PR. Tyle, że rozumieją się bez słów. Teraz np PokerStars wprowadził zabezpieczenia i na podstawie historii gry, określa czy pozostali gracze grają ze sobą na poważnie czy czekają na frajera. Ta technika ma nawet swoją nazwę. Ale jej nie pamiętam... ;p
Edit:
@Xeovar,
Właśnie o tym mówię :D
Theronth:
Niestety, ale z przyczyny Prawdziwego Życia kończę z grą w EVE Online. Nie chcę, żeby wszystko to co uzbierałem przez te kilka lat poszło na marne, a RMT mnie nie kręci, tak więc postanowiłem zrobić coś dla centralowego community.
Wyślijcie na moją postać dowolną ilość ISK większą niż 10m, a ja podwoję ją i wam odeślę.
Proxima Alland:
Taaa...
SokoleOko ryzykuje 400m a wiesz czemu? Bo zapewne czai o co chodzi z pokerem i stackingiem.
A ja po prostu marzę by was okraść... jeju, co za naród.... ::)
GlassCutter:
--- Cytat: Proxima w Listopad 15, 2013, 15:37:05 ---A ja po prostu marzę by was okraść... jeju, co za naród.... ::)
--- Koniec cytatu ---
Nie tacy już w tym kraju kradli :P
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej