Forum Gry > Inne gry
Albion Online
Xeyo:
--- Cytat: Azbuga w Lipiec 27, 2017, 07:01:40 ---no i efekt wow mija powoli :)
to nie jest gra gdzie cokolwiek można zrobić samemu - po prostu się nie da... a przy tej ilości ludzi która gra obecnie wszędzie na tych mapkach jest ciasno. o tym że solo pobiegasz i powalczysz można zapomnieć :)
no i grind... makabryczny grind i tłum... chyba jednak nie dla mnie
--- Koniec cytatu ---
Granie w MMO samemu... hmm... 8)
Qlko1:
Mnie w Albionie uderzyło przeludnienie.
Trochę mnie to dziwi, bo twórcy wiedzieli ilu będzie użytkowników, a mapa wydaje się być po prostu ciasna.
Chętnie bym się dowiedział, czy ten problem występuje też na terenach czerwonych, ale nie czuję się przygotowany na zderzenie z zergiem mając łucznika/włócznika w t4 i osiołka :) Ktoś coś powie więcej na ten temat?
Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
Oberst:
Na czerwonych "jeszcze" jest w miarę spokojnie, ale w miarę jak ludzie będą mieli co raz lepszy gear/tańsze wyższe tiery będą, to się powoli będzie robić jak na żółtych/niebieskich. W czarnych pustki tylko zergi i solo zbieracze latający za surowcami na golasa ;)
Filip Bonn:
Szczerze mówiąc to wolę przeludnienie niż pustki :)
Veno:
To prawda przeludnienie trochę przeszkadza, ale na razie jest taki hype na ta grę, za 2 miesiące max się to wszystko unormuje. Moze będzie jakaś promocja na pakiet podstawowy 30$, bo ciężko mi namówić znajomych, według nich to za drogo :/
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej