Forum Gry > Inne gry
Albion Online
Xeyo:
--- Cytat: Veno w Lipiec 27, 2017, 13:16:25 ---To prawda przeludnienie trochę przeszkadza, ale na razie jest taki hype na ta grę, za 2 miesiące max się to wszystko unormuje. Moze będzie jakaś promocja na pakiet podstawowy 30$, bo ciężko mi namówić znajomych, według nich to za drogo :/
--- Koniec cytatu ---
Mam nadzieje ze nic sie nie stanie tansze. Graczy juz teraz jest od ch**a i ciut ciut.
Nie zapominajmy tez od dodatkowym miesiecznym wydatku na premium, ktory bardzo ulatwia skillowanie i zarabianie pieniazkow. Osobiscie wole zrezygnowac z trzeciego konta w eve, niz zaplaty dychy na albiona. No chyba ze zarabianie sumy 2500 zlota nie bedzie takie czasochlonne.
[WILD5] Gagat:
Wlaczylem cos tam na YouTube i gosc mowil, ze bez premium jest z dupy. Czyli kolejna gra do oplacania, albo nieustajacego grindu.Chyba jednak po tym co napisal Azbuga i sprawie z kontem premium, jestem przekonany zeby tego nie kupowac.
Filip Bonn:
--- Cytat: [WILD5] Gagat w Lipiec 27, 2017, 14:26:20 ---Wlaczylem cos tam na YouTube i gosc mowil, ze bez premium jest z dupy. Czyli kolejna gra do oplacania, albo nieustajacego grindu.Chyba jednak po tym co napisal Azbuga i sprawie z kontem premium, jestem przekonany zeby tego nie kupowac.
--- Koniec cytatu ---
Gagat pamiętam jak marudziles że w BDO trzeba grindzic, tu jest jeszcze gorzej ;)
[WILD5] Gagat:
w black desert to pogralem na trialu jeden dzien i zmieklem, jak tu jest gorzej, to właśnie się przestałem interesować ;]
sztosz:
Jest dużo gorzej :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej