Forum Gry > Inne gry
Albion Online
Skaza:
Grind jest obecny w każdej grze... W EVce również jest. Moim zdaniem, większość contentu gier MMO (nie wszystkich) orbituje wokół farmienia, grindowania. W sumie, gdyby właśnie ten content wyciąć z gier, co pozostałoby?
Filip Bonn:
To co obecnie najbardziej spodobało mi się w AO to black market w samym centrum "nullsec", powoduje to że opłaca pchać się konwojem do samego centrum dla niezłego zysku.
Faktycznie można być kimś w rodzaju przemytnika i generuje yo ruch na terenach pvp.
Tloluvin:
Tak z ciekawości zapytam jak wygląda tam tworzenie przedmiotów. Czy jak powiedzmy chciałbym zrobić 1000 mieczy to musiałbym tworzenie każdego odpalić po zakończeniu tworzenia poprzedniego czy np. mógłbym odpalić tworzenie wszystkich na raz i sobie pójść spać, a po zalogowaniu kiedyś tam miałbym je wytworzone
Azbuga:
grałem póki co 2 dni.. w połowie pierwszego olałem całkowicie zbieractwo i craft i zająłem się skilowaniem pvp i zarabianiem srebra na tłuczeniu mobków. 2 dnia w strefach gdzie przegrana to tylko strata niewielkiej ilości pieniędzy wygrałem już parę walk. myślę że jeszcze ze dwa dni i będę siedział w albionowym nullu polując na ludzi. na razie nadal wygląda obiecująco.
to co mi się podoba to że nie ma wyraźnie lepszych broni i da się kombinować z buildami na wiele sposobów. i skille pod pvp da się zrobić porządnie tak na oko w tydzień max dwa. zastanawiam się tylko jak będzie z kasa na sprzęt w strefach full loot bo farma idzie mi powoli bardzo... ale póki co nastawiam się bardziej na skilowanie
Xeyo:
--- Cytat: Tloluvin w Lipiec 23, 2017, 19:56:56 ---Tak z ciekawości zapytam jak wygląda tam tworzenie przedmiotów. Czy jak powiedzmy chciałbym zrobić 1000 mieczy to musiałbym tworzenie każdego odpalić po zakończeniu tworzenia poprzedniego czy np. mógłbym odpalić tworzenie wszystkich na raz i sobie pójść spać, a po zalogowaniu kiedyś tam miałbym je wytworzone
--- Koniec cytatu ---
Jak masz materialy na 1000 mieczy, to mozesz je na raz produkowac. To by trwalo w sumie moze 1-2 minuty.
Najbardziej mnie wkurza brakujacy skillque z eve. Tutaj jak sie nie zalogujesz i nie grasz, to nie ma postepow.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej