Forum Gry > Inne gry
Albion Online
Filip Bonn:
Pyt. Tloluvina to był wg mnie słaby troll
Tloluvin:
--- Cytat: Filip Bonn w Lipiec 24, 2017, 10:39:27 ---Pyt. Tloluvina to był wg mnie słaby troll
--- Koniec cytatu ---
Pytanie było jak najbardziej poważne i dotykające kluczowej kwestii dla kogoś takiego jak ja, a to że troll wszędzie trolle widzi to już nie moja wina :P
Filip Bonn:
--- Cytat: Tloluvin w Lipiec 24, 2017, 11:55:56 ---Pytanie było jak najbardziej poważne i dotykające kluczowej kwestii dla kogoś takiego jak ja, a to że troll wszędzie trolle widzi to już nie moja wina :P
--- Koniec cytatu ---
Wszystkie mmo jakie kojarzę miały taką opcję.
Jabolex:
--- Cytat: Filip Bonn w Lipiec 24, 2017, 12:22:07 ---Wszystkie mmo jakie kojarzę miały taką opcję.
--- Koniec cytatu ---
A ja znam taki gdzie owszem zrobisz "1000 mieczy" o ile Twój udzwig na to pozwoli.
A raczej nie pozwoli.
Druga sprawa to stakowanie przedmoitów, jak się stakują to zrobisz ich 1000, a jak nie to tyle ile masz slotów, itp, itd.
Pytanie całkiem na miejscu.
Qlko1:
--- Cytat: Jabolex w Lipiec 24, 2017, 12:53:28 ---A ja znam taki gdzie owszem zrobisz "1000 mieczy" o ile Twój udzwig na to pozwoli.
A raczej nie pozwoli.
Druga sprawa to stakowanie przedmoitów, jak się stakują to zrobisz ich 1000, a jak nie to tyle ile masz slotów, itp, itd.
Pytanie całkiem na miejscu.
--- Koniec cytatu ---
Stackują się pięknie w grupach (po jakości przedmiotu).
Wczoraj miałem w końcu czas chwilę poklikać.
Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej