Śmietnisko > Off Topic

Odp: Bitwy (Owned)

<< < (5/6) > >>

Okropniak:
może i pijaki się kiedyś na tych bitkach pojawią - tak dla odskoczenia od codziennych bitek :)
muszę tylko ceo przekonać że bić tak ale nie wszystkich :)

Znaczy - normalnie nie wyróżniamy - każdy jest potencjalnym targetem, ale przy większych bitkach jak już mamy lecieć w 20 sb to chciałbym móc się opowiedzieć po jednej ze stron a nie tłuc jak leci. Nazajutrz znowu możemy się tłuc przecież :)

Proxima Alland:
@Glass,

Nom, To mi ładnie teraz powiedziałeś. ^^ To prawda, przenoszę się do nulla niebawem, jeszcze tylko muszę parę skilli zrobić i już tam będę. Myślę, że to kwestia tygodnia, może dwóch.

@Okropniak,

Strzelanie do wszystkiego co się rusza, ma jeden minus, w każdej chwili "wszystko" może nam oddać. Ja latam z ViP'ami :D

Centurion:

--- Cytat: Proxima w Listopad 06, 2013, 14:25:10 ---Strzelanie do wszystkiego co się rusza, ma jeden minus, w każdej chwili "wszystko" może nam oddać. Ja latam z ViP'ami :D

--- Koniec cytatu ---

Strzelanie do wszystkie co się rusza ma jeden zasadniczy plus niwelujący wszystkie ewentualne minusy - zawsze i wszędzie jest do czego strzelać ;)

Theronth:

--- Cytat: Proxima w Listopad 06, 2013, 14:25:10 ---

Strzelanie do wszystkiego co się rusza, ma jeden minus, w każdej chwili "wszystko" może nam oddać. Ja latam z ViP'ami :D

--- Koniec cytatu ---
Od kiedy to jest minus?

--- Cytat: Proxima w Listopad 06, 2013, 13:12:00 ---Dziwny jesteś :D

Szczególnie biorąc pod uwagę, że do tej bitwy nawet ie miałabym po co się zbliżać. Co ja mówię. Na razie to do żadnej nie mam po co. Ale Fajnie jest zobaczyć coś takiego i jeszcze posłuchać komentarza. Można się sporo nauczyć. Polecam! ^^

--- Koniec cytatu ---
Nie potrzeba tutoriala do wciskania f1.

Koszyk:
[youtube]http://youtu.be/ByWI7hX6hNs[/youtube]

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej