Śmietnisko > Off Topic

Odp: Bitwy (Owned)

<< < (4/6) > >>

Proxima Alland:
No to masakra....
Ej, macie też tak, że jak oglądacie Evkę na YT albo Twitch'u to macie odruch by ustawić kamerę po swojemu, albo lekko ją przesunąć by coś sprawdzić? Ja wczoraj nie wiem ile razy, włączyłam sobie przez to pauzę :D

Auenarel:

--- Cytat: Proxima w Listopad 06, 2013, 13:01:28 ---No to masakra....
Ej, macie też tak, że jak oglądacie Evkę na YT albo Twitch'u to macie odruch by ustawić kamerę po swojemu, albo lekko ją przesunąć by coś sprawdzić? Ja wczoraj nie wiem ile razy, włączyłam sobie przez to pauzę :D

--- Koniec cytatu ---
moze jestem dziwny ale preferuje granie w eve od jej ogladania na YT.. oO

Proxima Alland:
Dziwny jesteś :D

Szczególnie biorąc pod uwagę, że do tej bitwy nawet ie miałabym po co się zbliżać. Co ja mówię. Na razie to do żadnej nie mam po co. Ale Fajnie jest zobaczyć coś takiego i jeszcze posłuchać komentarza. Można się sporo nauczyć. Polecam! ^^

Auenarel:

--- Cytat: Proxima w Listopad 06, 2013, 13:12:00 ---Dziwny jesteś :D

Szczególnie biorąc pod uwagę, że do tej bitwy nawet ie miałabym po co się zbliżać. Co ja mówię. Na razie to do żadnej nie mam po co. Ale Fajnie jest zobaczyć coś takiego i jeszcze posłuchać komentarza. Można się sporo nauczyć. Polecam! ^^

--- Koniec cytatu ---

oczywisice ze kazdy pilot sie przyda, w dalszej fazie bitwy FC zacozl anrzekac na brak cepow i generlanei tacklerow, takz enawet fryta T1 z fitem meta4 bylaby pomocna.. inna sprawa ze tidi i lag byly niemilosierne.. ;]

GlassCutter:

--- Cytat: Proxima w Listopad 06, 2013, 13:12:00 ---Szczególnie biorąc pod uwagę, że do tej bitwy nawet ie miałabym po co się zbliżać. Co ja mówię. Na razie to do żadnej nie mam po co. Ale Fajnie jest zobaczyć coś takiego i jeszcze posłuchać komentarza. Można się sporo nauczyć. Polecam! ^^

--- Koniec cytatu ---

Tak, tak, wmawiaj sobie takie kompleksy, wmawiaj. Im wcześniej wylecisz z hi seca tym lepiej. Emocje większe, wszyscy dla nowego gracza będą nastawieni przychylnie, no i po wallecie nie będą tak bolały idiotyczne błędy.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej