Śmietnisko > Flamewar

Nie mam dziś nastroju (było: Odp: Lista statków latających po 0.0 z AB lub MWD.)

<< < (12/13) > >>

Soulscream:

--- Cytat: SokoleOko w Październik 18, 2013, 20:06:36 ---

Gość gra 4 lata (rok krócej niż ja)... i nadal "brak doświadczenia"? Bitch, please.... podręcznikowy przykład "everlasting n00ba". Ale rozumiem Twój gooński sentyment do takich pionków.

--- Koniec cytatu ---

Wiesz jedni grają, a inni klikają tudzież wiek konta w eve ma tyle wspolnego z byciem aktywnym co Ty z dobrymi postami.

Nic

CATfrcomCheshire:

--- Cytat: Soulscream w Październik 19, 2013, 00:18:53 ---wiek konta w eve ma tyle wspolnego z byciem aktywnym co Ty z dobrymi postami.
Nic

--- Koniec cytatu ---

"Nic" to mniej wiecej tyle, co TY masz wspolnego z dobrymi postami. Roznica polega na tym, ze Sokole gra w ta gre i wie, o czym pisze, w Ty wlasciwie nie wiadomo, co tu robisz.

Soulscream:

--- Cytat: CATfrcomCheshire w Październik 19, 2013, 07:22:36 ---"Nic" to mniej wiecej tyle, co TY masz wspolnego z dobrymi postami. Roznica polega na tym, ze Sokole gra w ta gre i wie, o czym pisze, w Ty wlasciwie nie wiadomo, co tu robisz.

--- Koniec cytatu ---

Na szczęście nie Ty o tym decydujesz co tu robię i nie Ty jesteś administratorem tego forum :).

Colonel:

http://youtu.be/qSOWwjgeoOE

VonBeerpuszken:
Kurwa.... wzruszyłem się....

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej