Śmietnisko > Flamewar

Nie mam dziś nastroju (było: Odp: Lista statków latających po 0.0 z AB lub MWD.)

<< < (11/13) > >>

VonBeerpuszken:

--- Cytat: SokoleOko w Październik 18, 2013, 15:36:53 ---O to chodzi, Pusiu, o to chodzi... bo jak wiemy, jak kompresji nie ma (ciśnienie za niskie), to samochód nie pojedzie ;)

--- Koniec cytatu ---
Gorzej jak będzie za wysoka i dekiel... znaczy głowica pęknie  ;)

Pozostane jednak przy herbatce z drucikiem  :-X

--- Cytat: Proxima w Październik 18, 2013, 15:35:44 ---Może być u mnie. Mam zimne piffko w lodówce. Najlepsze ^^

--- Koniec cytatu ---
O, i to jest słuszna koncepcja, bąbelki wytworzą akuratne ciśnienie, nie za niskie, nie za wysokie, w sam raz jak w puszce lub flaszce  ;D

SokoleOko:

--- Cytat: VonBeerpuszken w Październik 18, 2013, 15:53:59 ---Gorzej jak będzie za wysoka i dekiel... znaczy głowica pęknie  ;)

--- Koniec cytatu ---

No to będziesz miał Malucha, w sam raz dla konesera :D

SokoleOko:

--- Cytat: Soulscream w Październik 18, 2013, 11:20:02 ---Może i Jabolex pisze idiotycznie ze względu na brak doświadczenia w grze, ale Wy równie dobrze idiotycznie odpisujecie. Zamiast wytłumaczyć normalnie co jest nie tak. Wklejacie idiotyczne image-macra i tasujecie się swoimi penisami co wcale lepiej o Was nie świadczy.

--- Koniec cytatu ---

Goon - obrońca uciśnionych, lol.

Jakbyś się zapoznał z historia (shit)postingu Jabolexa to byś się mniej dziwił. No, ale luz, śmiało - wpadaj na forum raz na miesiąc i ucz nas moralności/fair play/BHP/profilaktyki jamy ustnej (niepotrzebne skreślać).

Soulscream:

--- Cytat: SokoleOko w Październik 18, 2013, 18:10:03 ---Jakbyś się zapoznał z historia (shit)postingu Jabolexa to byś się mniej dziwił. No, ale luz, śmiało - wpadaj na forum raz na miesiąc i ucz nas moralności/fair play/BHP/profilaktyki jamy ustnej (niepotrzebne skreślać).

--- Koniec cytatu ---

Na forum jestem codziennie i czytam Mr Wiseguy i znam Twoją historie chujowego postowania i zdecydowanie jest bardziej chujowy od Jabolexa. Jego broni brak doświadczenia w grze, Ciebie nic.

SokoleOko:

--- Cytat: Soulscream w Październik 18, 2013, 18:22:34 ---Na forum jestem codziennie i czytam Mr Wiseguy i znam Twoją historie chujowego postowania i zdecydowanie jest bardziej chujowy od Jabolexa.
--- Koniec cytatu ---

--- Cytat: Soulscream w Październik 18, 2013, 18:22:34 ---Jego broni brak doświadczenia w grze, Ciebie nic.

--- Koniec cytatu ---

Gość gra 4 lata (rok krócej niż ja)... i nadal "brak doświadczenia"? Bitch, please.... podręcznikowy przykład "everlasting n00ba". Ale rozumiem Twój gooński sentyment do takich pionków.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej