Śmietnisko > Flamewar
Nie mam dziś nastroju (było: Odp: Lista statków latających po 0.0 z AB lub MWD.)
Jabolex:
--- Cytat: VonBeerpuszken w Październik 18, 2013, 10:45:49 ---Bo na takie pytanie NIE DA SIĘ odpowiedzieć... to tak jakbyś zapytał na jakich oponach jeździ się najczęściej w Anglii... Jedynie co można odpwiedzieć - gumowych.
--- Koniec cytatu ---
I taka odpowiedz w zupełności by wystarczyła.
Nie ta o gumach, ta wcześniejsza.
GlassCutter:
--- Cytat: Jabolex w Październik 18, 2013, 10:40:59 ---Jeszcze nie mam bladego pojęcia, ale po zebraniu informacji że to mija się z celem, to pewnie w ogóle (albo dla rozrywki)...
Pytanie nie było o fit na Arazu, a o statki w zero które często (częściej) można spotkać z określonym modułem napędowym.
Ponieważ nie wiem o większości fitów na statkach PvP założyłem że może są takie które fituje się (częściej) na AB lub MWD.
I zadałem pytanie w noobgarden.
Niestety jeden buc z drugim musieli wtrącić swoje trzy grosze.
--- Koniec cytatu ---
W kwestii fitów jedynym wyznacznikiem mogą być preferencje danego pilota.
www.eve-kill.net
Pytanie czy znajdziesz tym Arazu kogokolwiek kogo będziesz w stanie złapać i zabić.
I nie zgrywaj obrażonej księżniczki. Najpierw zastanów się co piszesz a potem pisz, oszczędzi Ci to takich tematów :)
Soulscream:
Może i Jabolex pisze idiotycznie ze względu na brak doświadczenia w grze, ale Wy równie dobrze idiotycznie odpisujecie. Zamiast wytłumaczyć normalnie co jest nie tak. Wklejacie idiotyczne image-macra i tasujecie się swoimi penisami co wcale lepiej o Was nie świadczy.
GlassCutter:
--- Cytat: FITTIpalti w Październik 18, 2013, 11:59:56 ---Z bonusami ten "krótki" punkt ma 34 km.
Wczoraj na kontraktach kupiłem za śmieszne pieniądze podobnego. Nie bardzo wiedziałem co mam z nim zrobić bo recony mam na 3 ( a przecież nie będę skillował na 5 przy przegiętych EAS).
Jeśli życie wam miłe nie przylatujcie dzisiaj do Curse... i'm be there...
--- Koniec cytatu ---
--- Cytat: FITTIpalti w Październik 16, 2013, 14:19:15 ---Kiepska argumentacja Puszek.
Mam Recony na 5 ale nie mam EAS mam na 1 więc w zasadzie dłużej będę skillował to drugie.
Keresa już teraz wykorzystujemy robiąc go na scanresa 4k i łapiąc jajka w low czy innym 0.0.
--- Koniec cytatu ---
To w końcu na ile masz te recony? Krakowskim targiem na 4?
VonBeerpuszken:
5... w planach ;D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej