Śmietnisko > Flamewar
Nie mam dziś nastroju (było: Odp: Lista statków latających po 0.0 z AB lub MWD.)
Jabolex:
--- Cytat: GlassCutter w Październik 17, 2013, 23:36:50 ---Po prostu nie zrozumiałeś co Rook chciał Ci przekazać.
Generalnie pro-tip: Jak już będziesz stał tym Arazu w cloaku 20km od "ofiary" to zapytaj go o ticki na wallecie, a gdzieś tam w międzyczasie podstępnie wyciągniej od niego fit, wtedy będziesz miał pewność.
--- Koniec cytatu ---
Dlaczego zakładasz że będę stał w cloaku 20 km od ofiary?
Czy gdziekolwiek napisałem w jaki sposób miałbym tego Arazu używać?
Ale dziękuję za posta.
FITTIpalti:
Sokole my się z ciebie nie śmiejemy jak latasz wagą z cloukiem, dlaczego śmiejesz się z Jabola który nomen omen zadał proste pytanie i w trzecim wątku dostał odpowiedź ?
GlassCutter:
--- Cytat: Jabolex w Październik 18, 2013, 07:47:36 ---Dlaczego zakładasz że będę stał w cloaku 20 km od ofiary?
Czy gdziekolwiek napisałem w jaki sposób miałbym tego Arazu używać?
Ale dziękuję za posta.
--- Koniec cytatu ---
To JAK Ty chcesz tym latać? To statek którego jedyną przewagą nad laczkiem jest właśnie cloak, nic poza tym.
Jabolex:
--- Cytat: GlassCutter w Październik 18, 2013, 09:15:33 ---To JAK Ty chcesz tym latać? To statek którego jedyną przewagą nad laczkiem jest właśnie cloak, nic poza tym.
--- Koniec cytatu ---
Jeszcze nie mam bladego pojęcia, ale po zebraniu informacji że to mija się z celem, to pewnie w ogóle (albo dla rozrywki)...
Pytanie nie było o fit na Arazu, a o statki w zero które często (częściej) można spotkać z określonym modułem napędowym.
Ponieważ nie wiem o większości fitów na statkach PvP założyłem że może są takie które fituje się (częściej) na AB lub MWD.
I zadałem pytanie w noobgarden.
Niestety jeden buc z drugim musieli wtrącić swoje trzy grosze.
VonBeerpuszken:
--- Cytat: Jabolex w Październik 18, 2013, 10:40:59 ---
Pytanie nie było o fit na Arazu, a o statki w zero które często (częściej) można spotkać z określonym modułem napędowym.
--- Koniec cytatu ---
Bo na takie pytanie NIE DA SIĘ odpowiedzieć... to tak jakbyś zapytał na jakich oponach jeździ się najczęściej w Anglii... Jedynie co można odpwiedzieć - gumowych.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej