Forum Gry > Inne gry
Zamiennik Dust 514 na PC (dwie gry)
Skaza:
--- Cytuj ---(lepszy ofcoz)
--- Koniec cytatu ---
Jakiż to lepszy sprzęt dostajesz po zapłaceniu ?
ManganMan:
--- Cytat: Skaza w Październik 03, 2013, 15:30:31 ---Zdecydownie PlanetSide2.
Natomiast MechWarrior Online bliżej ma do World of Tanks. Jednak nie powiedziałbym, że jest to wolna gra. Chociaż zależy, co dokładnie masz na myśli...
--- Koniec cytatu ---
Jak już powiedziałem, chodzi w głównej mierze o aspekt "kontroli terytorium". Reszta jest (na razie) nieważna. Gdyby nie było w planach Community Warfare do MwO, to nie byłoby problemu. Dodatkowo jest czynnik "znajomych", którzy grają w obie gry. W MwO gra wielu moich znajomych ze środowiska BattleTech (do którego należę ja i jeden kolega z forum), a w PlanetSide'a 2 grywa kilku moich kumpli z Steama i nie tylko (formalnie chodzi mi o tą osobę, aczkolwiek być może jest jeszcze jedna osoba, ale nie jestem pewien), a to pogłębia problem.
Skaza:
Jeżeli masz wątpliwości, możesz zainstalować MWO oraz PS2. I bawić się jednym lub drugim tytułem, zależnie od nastroju i chęci. Nie widzę problemu.
ManganMan:
Wszystko git gdyby nie fakt, że MwO waży ~3 GB a PlanetSide 2: ~9-13 GB...
A ja mam zaledwie 1 megabitowy net ze średnim transferem 80-100 kb/s... MwO mi się pobrał w 1,5 dnia bez przerwy. Nie wiem, ile by mi się pobrał PS2, chociażby Steamem...
Skaza:
Niestety, znam to z doświadczenia. Ratowałem się pamięcią przenośną (pendrive lub mSD z adapterem pod USB) i wizytami u znajomych z szybkim internetem lub w kafejkach internetowych. Na szczęście, operator na mojej wiosce upgrejdował infrastrukturę i teraz mam 10 mbit/s.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej