Forum Gry > Inne gry
Zamiennik Dust 514 na PC (dwie gry)
ManganMan:
Sry że dubluję dwa tematy, ale sprawa jest i to dość poważna dla mnie. Co jest IYHO lepsze jako zamiennik Dusta jak w temacie pod kątem walki o terytorium:
PlanetSide 2 czy MechWarrior Online?
Owszem, już byście powiedzieli że to pierwsze, ale lada moment nadejdzie Community Warfare, więc szanse się wyrównują.
Naicinh:
community welfare chyba...
Filip Bonn:
--- Cytat: ManganMan w Październik 02, 2013, 23:32:26 ---PlanetSide 2 czy MechWarrior Online?
--- Koniec cytatu ---
Z tych dwóch gier oglądałem jedynie streamy, jeśli miałbym się opierać na tym to poleciłbym Tobie Planet Side 2. PS2 ma więcej podobieństw do DUST i nawet troszkę ten 'klimacik' czuć . Natomiast MW to wg mnie zupełnie nie to, niby również rozwinięty system customizacji postaci (mecha) ale cała gra jest mega woooolna. Spotkałem się z opinią że MW jest grą bardzo taktyczną ale nie jestem pewien czy 'wolna = taktyczna'
ManganMan:
--- Cytat: Naicinh w Październik 03, 2013, 01:40:22 ---community warfare chyba...
--- Koniec cytatu ---
FYP :)
Community Warfare to podobnież dodatek rozszerzający MW w coś podobnego co PlanetSide 2 (tyle że nadal będą to mechy, a tak to nadal występujesz sam/jako członek grupy merców/członek Domu Sukcesyjnego, bronisz się przed klanami, lejesz się z innymi o terytorium i zasoby etc. -> http://www.cdaction.pl/news-35061/mechwarrior-online-community-warfare---nadchodzi-dodatek-ze-sporymi-zmianami.html). Gdyby nie to, to wogóle nie zakładałbym tego tematu, grając sobie w PS2 :P
Naicinh:
Hmm ciekawe...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej