Eve Online > Patche i dodatki

Rubicon

<< < (137/144) > >>

MuadDib:

--- Cytat: KoMic w Styczeń 17, 2014, 08:11:44 ---@MuadDib, gdzie tu widzisz nerfa w tych zmianach?

--- Koniec cytatu ---
"Every Interceptor is getting a slight agility nerf in this pass"
Zmniejszenie agility to nie nerf?;)

Wysłane z mojego GT-S7710 przy użyciu Tapatalka

Azotox:

--- Cytat: Alice9 w Styczeń 17, 2014, 03:49:41 ---0.0 powinno być przestrzenią bez systemowych zasad, a zasad na 0.0 okazuje się że jest więcej niż na hiseku i nieustannie mnoży ich się więcej, a ma to służyć tylko wypracowaniu środków odgórnej kontroli. cpp pusty kosmos 0.0 pełen niezbadanych możliwości zamieniło w bigos i to w dodatku kiepsko przyprawiony, nie pozwalają już nawet soli po swojemu dosypać i pętelka z biegiem lat zaciska się coraz mocniej.
--- Koniec cytatu ---
Ciągle takie zasady są w NPC null. Się zgadzam, że nowe deployable nie pomagają, ale akurat w 1.1 niczemu nie szkodzą.

--- Cytuj ---Tej gry już nie tworzą programiści, ludzie z pasją jak kiedyś (początki eve) - tylko banda z.j.b marketingowców który zwyczajnie niszczy ten produkt - zresztą już od długiego czasu i czekanie na nowe patche i łudzienie się że coś zrobią i poprawią jest tylko przejawem nieznajomości realiów.

--- Koniec cytatu ---
Żadnej dużej gry nie tworzą już "programiści". W ogóle "programiści" to strasznie nadużywany termin w odniesieniu do gier. Bo ktoś modeluje czy rysuje postaci, ktoś robi dźwięk, i nie są to programiści, nawet kiedyś.

Alice9:
ja nie wiem co dla Ciebie znaczy kiedyś, ale Kiedyś to były sprity i gry robili wyłącznie programiści - nie było animatorów, gości od motion capture czy żeźbiarza co rzeźbi ładny pysk twojego awatara  i tego całego chlewu. Eve zaczą jako bardzo skromny projekt, ekipa od wowa tego nie robiła.

Ghash:

--- Cytat: Alice9 w Styczeń 18, 2014, 01:28:14 ---żeźbiarza co rzeźbi

--- Koniec cytatu ---

GlassCutter:

--- Cytat: Alice9 w Styczeń 18, 2014, 01:28:14 ---ja nie wiem co dla Ciebie znaczy kiedyś, ale Kiedyś to były sprity i gry robili wyłącznie programiści - nie było animatorów, gości od motion capture czy żeźbiarza co rzeźbi ładny pysk twojego awatara  i tego całego chlewu. Eve zaczą jako bardzo skromny projekt, ekipa od wowa tego nie robiła.

--- Koniec cytatu ---

No to już wiemy kto zjebał EVE - GRAFICY!!! Na stos! :D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej