Eve Online > Patche i dodatki

Rubicon

<< < (136/144) > >>

Jabolex:

--- Cytat: SokoleOko w Styczeń 16, 2014, 22:18:37 ---Do których wprowadzi się ktoś, to a) będzie potrafił się bronic i b) nie będzie musiał ciągnąć fiuta koalicjom.

--- Koniec cytatu ---

Oczywiście.

Alice9:

--- Cytat: SokoleOko w Styczeń 16, 2014, 15:29:09 ---CCP zabrało się do sprawy z dupy strony, podczas gdy są lepsze pomysły:

--- Koniec cytatu ---

0.0 powinno być przestrzenią bez systemowych zasad, a zasad na 0.0 okazuje się że jest więcej niż na hiseku i nieustannie mnoży ich się więcej, a ma to służyć tylko wypracowaniu środków odgórnej kontroli. cpp pusty kosmos 0.0 pełen niezbadanych możliwości zamieniło w bigos i to w dodatku kiepsko przyprawiony, nie pozwalają już nawet soli po swojemu dosypać i pętelka z biegiem lat zaciska się coraz mocniej.
Jestem ciekaw kiedy będzie można kupić swojemu ślicznemu altowi dilldo - bo ccp do tego poziomu zeszmacenia niestety szybko dąży.
Tej gry już nie tworzą programiści, ludzie z pasją jak kiedyś (początki eve) - tylko banda z.j.b marketingowców który zwyczajnie niszczy ten produkt - zresztą już od długiego czasu i czekanie na nowe patche i łudzienie się że coś zrobią i poprawią jest tylko przejawem nieznajomości realiów.

MuadDib:

--- Cytat: Pol Kent w Styczeń 16, 2014, 21:23:39 ---Dajcie sobie po razie i wracajmy do tego do czego jest ten topic  :P
Następne zapowiedziane zmiany.
http://evenews24.com/2014/01/16/dev-post-overheating-gettin-an-overhaul/
http://evenews24.com/2014/01/16/dev-post-interceptor-agility-tweak/

--- Koniec cytatu ---
  no i jasne niec z nerfia wszystko;)
A tak powaznie moze bedzie ciut latwiej w potyczkach z tymi malymi gownami...

Wysłane z mojego GT-S7710 przy użyciu Tapatalka

Van Mar:

--- Cytat: SokoleOko w Styczeń 10, 2014, 09:25:45 ---Dokładnie. A kiedy zrobią coś z shipami Sanshy? Kiedy Phantasm przestanie być jakimś kaczym pomiotem?

--- Koniec cytatu ---

Od dzisiaj jesteś moim guru!

Źli ludzie nie chca nawet napisać kiedy zajma sie Phantasmem, jedynie, że teraz maja inne ważniejsze projekty, czyli wymyślają nowe a "Jeżyk",mój Los Salvageros stoi i żal nim wylecieć, bo zawsze spada!

[BU FU] Karas:
@MuadDib, gdzie tu widzisz nerfa w tych zmianach?
Prawda ludowa A: Cepy sa teraz OP, najlepsza taxowka ever, doslownie NIE DA sie jej zabic. zmiany agility moga byc, choc ja wolalbym zabrac im nuli.
Prawda ludowa B: baaaaardzo fajnie, ze powiekszaja liczbe modolow ktore bedzie mozna przepalic. SUPER zmiana, w stosunku do ostatnich raczej uproszczen rozgrywki. obnizenie wymagan tez jest spoko. tzn dla mnie wogole mogloby wygladac to tak, ze kazdy noob jak chce to moze wsiasc nawet w tytana, wiecej takich: ]

--- Cytat: Van Mar w Styczeń 17, 2014, 08:06:34 ---Od dzisiaj jesteś moim guru!

Źli ludzie nie chca nawet napisać kiedy zajma sie Phantasmem, jedynie, że teraz maja inne ważniejsze projekty, czyli wymyślają nowe a "Jeżyk",mój Los Salvageros stoi i żal nim wylecieć, bo zawsze spada!

--- Koniec cytatu ---
@Van zla wiadomosc, to nie wina phantasma: ] heehehhe

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej