Eve Online > Patche i dodatki
Rubicon
Colonel:
w reconach tez niema nic w opisie, a jednak jest w nie wbudowany...
dopisali ten "detalik" do cov-opsow przy poprawianiu ich bonusow.
Jest na ten temat troche jęczenia na EVEO,
nie dociagnalem do konca topiku, zeby wiedziec czy poprawia to czy tak ma zostac.
....Chyba drodzy farmerzy przesadzili troche z cenami.
Bamsey Amraa:
--- Cytat: ufoman w Grudzień 02, 2013, 01:06:27 ---Nie ma w opisie redukcji delaya... Uroki covops cloaka na T1 ;-)
--- Koniec cytatu ---
Redukcje tego delaya np T3 maja w subsystemie covert w opisie a recony w opisie samego shipa. Nowe statki tego nie maja bo xostaly stworzone jako statki explorerskie a nie stricte bojowe. Z tego powodu ich przydatnosc w pvp WH jest obarczona sporym ryzykiem a cena imho dwukrotnie zawyzona na markecie.
SokoleOko:
--- Cytat: Colonel w Grudzień 02, 2013, 03:11:00 ---....Chyba drodzy farmerzy przesadzili troche z cenami.
--- Koniec cytatu ---
Spokojnie, cena spadnie. Swojego kupiłem jeszcze za 0,5B ale nie żałuję - to jest naprawdę dobra konstrukcja i świetne się tym lata.
Doom:
Col zawsze możesz zrobić jak zwykle jak szukasz tańszych statków, podpytać zaprzyjaźnionych kerbirów :P
Podałbym Ci kontakty z SHCK, ale jako że sam nie gram nie wiem którzy z naszych sisterkowych dupowłazów są dostępni ;)
Colonel:
--- Cytat: SokoleOko w Grudzień 02, 2013, 09:59:07 ---Spokojnie, cena spadnie. Swojego kupiłem jeszcze za 0,5B ale nie żałuję - to jest naprawdę dobra konstrukcja i świetne się tym lata.
--- Koniec cytatu ---
To chyba oczywiste ze spadnie.
Do kerbirki moze i swietna "konstrukcja" ale do pvp ...
trzymaj lepiej to swoje sokole oko na tajmerze dileja
bo wspominal bedziesz slowa wujka col'a ;]
--- Cytat: Bamsey Amraa w Grudzień 02, 2013, 05:37:52 --- ... Nowe statki tego nie maja bo xostaly stworzone jako statki explorerskie a nie stricte bojowe.
--- Koniec cytatu ---
I tu jest racja, pewnie zostana z tym dilejem zeby zachowac balans zajebistosc/mozliwosc wdupienia.
A wszelkich zmian mozna oczekiwac po przelaniu morza łez :]
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej