Eve Online > Patche i dodatki
Rubicon
Okropniak:
--- Cytat: VonBeerpuszken w Wrzesień 27, 2013, 11:48:59 ---Ależ własnie maja zrobic, mówili na fanfeście, mówili wczoraj na Twitch, na razie bardzo enigmatycznie, ale pracują nad tym. Wiadomo że prace troche potrwają, ale na cos takiego warto poczekać.
Hm...ciekawe czemu mnie to nie martwi :P
--- Koniec cytatu ---
No wiesz -niby tak, ale z drugiej strony można było obserwować choćby wątek z tym mini-siege dla maruderów, na początku wyglądało to ciekawie ale im więcej dni upływało tym bardziej zmiany szły w kierunku czegoś z goła innego... Trochę tak jak w paru korporacjach miałem okazję zaobserwować, fajny pomysł, może sporo przynieść, ale potem obcinanie funduszy, próby na "mniejszym targecie", zmiany założeń - wszystko prowadziło do tego że miało być jak zawsze a wychodziło jak zwykle...
Dlatego ciekaw jestem - czy tym razem też się odważą :)
(z natury jestem pesymistą - już wolę być przyjemnie rozczarowany niż napalić się na coś a potem dziwić...)
VonBeerpuszken:
Oj tam, pożyjemy zobaczymy, o WH przebąkiwali dłuzszy czas i wprowadzili, w tej kwestii historia sie powtarza, przebąkuja o tym juz jakis czas, detali nie zdradzają, ale wiadomo że pracuja nad tym.
I raczej nie moga teraz sobie pozwolic na odwołanie tego, to nie marudery które i tak gruba wiekszość graczy ma w głębokim poważaniu ;)
Zresztą, sama nazwa dodatku jest bardzo wymowna.
SokoleOko:
--- Cytat: GlassCutter w Wrzesień 27, 2013, 11:44:42 ---To wraz ze zmianami w cepach skończy się beztroskie racenie w zabańkowanych systemach? :(
--- Koniec cytatu ---
Nadal cep musi utrzymać tego raciarza dopóki gang nie przebije się przez bańki. Tu raciarze mają dwie przewagi - cepy łapią aggro od ratów, a BS-y mają MJD.
Dodatkowo, Fozzie coś tam bąknął o redukowaniu HP cepów. Biorąc pod uwagę, że przy MJD scram jest obowiązkowy, a MSE również - Stiletto or GTFO.
GlassCutter:
Nie chcę wiedzieć co cep musi zrobić żeby raty na anomalce były dla niego groźne, a już absolutnym dupochronem będzie dualprop.
SokoleOko:
--- Cytat: GlassCutter w Wrzesień 27, 2013, 13:02:38 ---Nie chcę wiedzieć co cep musi zrobić żeby raty na anomalce były dla niego groźne, a już absolutnym dupochronem będzie dualprop.
--- Koniec cytatu ---
Dualprop odpada, bo równa się brakowi jakiegokolwiek tanka. No i jak pisałem - scrambler, bo każdy racący BS ma MJD.
Czas temu, gdy "kompetentny pilot Stiletto" był na wagę złota w każdym nano-gangu, wiele razy słuchałem narastającej desperacji w głosie takiego gościa, który trzymał carriera 3j od gangu i już mu się zaczynała dupa palić od goniących go warriorów. Teraz raty switchują aggro - więc dorzucą trochę od siebie. W połączeniu z osłabieniem HP cepów może się okazać, że nie będzie łatwo przeżyć tacklerowi.
No, ale ogólnie zmiana w dobrą stronę.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej