Eve Online > Patche i dodatki
Rubicon
GlassCutter:
To wraz ze zmianami w cepach skończy się beztroskie racenie w zabańkowanych systemach? :(
Okropniak:
--- Cytat: VonBeerpuszken w Wrzesień 27, 2013, 11:31:27 ---Najbardziej czekam i tak na nową eksplorację, mocno podejrzewam że nowe statki od SOE są wstępem własnie do tego.
Odkrywanie nowych światów, podłączanie ich do systemów wrót... to będzie coś co wywróci EVE do góry nogami :)
--- Koniec cytatu ---
oby - ale wątpię by taką rewolucję zrobili - choć z wh w sumie się odważyli...
VonBeerpuszken:
--- Cytat: Okropniak w Wrzesień 27, 2013, 11:46:15 ---oby - ale wątpię by taką rewolucję zrobili - choć z wh w sumie się odważyli...
--- Koniec cytatu ---
Ależ własnie maja zrobic, mówili na fanfeście, mówili wczoraj na Twitch, na razie bardzo enigmatycznie, ale pracują nad tym. Wiadomo że prace troche potrwają, ale na cos takiego warto poczekać.
--- Cytat: GlassCutter w Wrzesień 27, 2013, 11:44:42 ---To wraz ze zmianami w cepach skończy się beztroskie racenie w zabańkowanych systemach? :(
--- Koniec cytatu ---
Hm...ciekawe czemu mnie to nie martwi :P
Anthar:
Jak dla mnie wazne aby rozwalili JB/ Bridge Tytkow.
Ciekawe ile by obecne molohy wytrzymaly gdyby nie mogly szybko przerzucic sil z jednego kranca na drugi w ciagu 2-3h.
Isengrim:
--- Cytat: Anthar w Wrzesień 27, 2013, 11:50:21 ---Jak dla mnie wazne aby rozwalili JB/ Bridge Tytkow.
--- Koniec cytatu ---
Wiemy Anthar, wiemy... >:D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej