Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Polski Korp Kopiący
Grise:
Chciałbym założyć polski korp kopiący [PKK] / produkujący etc jako że nie znalazłem żadnego innego na kanale polskim, jeśli takowy jest to prosze o inforamcje :) Jeśli nie to zapraszam do stworzenia takiej korporacji wszystkich chętnych graczy :)
hidden Q:
hmmmmmmmmmm muszę to przemyśleć.
Gustlic:
Nie zastanawiaj się hidden tylko pomóż koledze. Polatasz z nim w hulku... ja mogę was eskortować... w catalyście... >:D >:D >:D Tylko weź Hidden dobrego Hulka najlepiej takiego na Ded spacowym ficie. >:D
hidden Q:
--- Cytat: Gustlic w Wrzesień 21, 2013, 07:18:43 ---Nie zastanawiaj się hidden tylko pomóż koledze. Polatasz z nim w hulku... ja mogę was eskortować... w catalyście... >:D >:D >:D Tylko weź Hidden dobrego Hulka najlepiej takiego na Ded spacowym ficie. >:D
--- Koniec cytatu ---
Ej no wypraszam sobie! Przecież ja nie latam na fitach Ded space bo są za tanie. Tylko tak się zastanawiam gdzie będziemy kopac, bo do high seca ja nie wlecę :D
Colonel:
--- Cytat: hidden Q w Wrzesień 21, 2013, 17:37:02 ---Ej no wypraszam sobie! Przecież ja nie latam na fitach Ded space bo są za tanie. Tylko tak się zastanawiam gdzie będziemy kopac, bo do high seca ja nie wlecę :D
--- Koniec cytatu ---
jak nie wlecisz? posiedzisz jeszcze troche w PBN i +5 jak nic :D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej